Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αναβλήθηκε ο αγώνας για τον υπερ-πρωταθλητή της Γ’ ΕΠΣΗ

Αναβλήθηκε ο αγώνας για τον υπερ-πρωταθλητή της Γ’ ΕΠΣΗ

Αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 5/3 αγώνας, μεταξύ Ακαδημίας Βέροιας και Ατρόμητου Διαβατού, για την ανάδειξη του υπερ-πρωταθλητή της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Αιτία αποτέλεσαν οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες μέρες στην Ημαθία, αλλά και το εθνικό πένθος από την τραγωδία των Τεμπών, με το παιχνίδι να μετατίθεται για την ερχόμενη Κυριακή 11/3, μαζί με το ματς που θα γίνει για την ανάδειξη της ομάδας που θα καταλάβει την 3η θέση του πρωταθλήματος.

Βέβαια, επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΣ Ημαθίας ακόμα δεν υπάρχει, αν και οι ομάδες ειδοποιήθηκαν εδώ και μέρες για την αναβολή του αγώνα!!!

Πιο αναλυτικά:

Αγώνας Ανάδειξης Πρωταθλητή Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας

Κυριακή 11 Μαρτίου 2023 και ώρα 3:30 μ.μ.

Γήπεδο Γεωργιανών

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ-Α.Ο. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ

Αγώνας Κατάταξης Τριταθλητριών Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 και ώρα 3:30 μ.μ.

Γήπεδο Σταυρού

Π.Α.Ο. ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ-Α.Σ. ΔΟΞΑ ΑΣΩΜΑΤΩΝ

* Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος, ακολουθεί ημίωρη παράταση και διαδικασία των πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS