Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εξ’ αναβολής… ήττα για τη Βέροια Β’ από τον Φίλιππο Μελίκης

Εξ’ αναβολής… ήττα για τη Βέροια Β’ από τον Φίλιππο Μελίκης

Ηττήθηκε με σκορ 1-2 στο εξ αναβολής αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η ομάδα Β΄ της ΒΕΡΟΙΑΣ από την ομάδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΕΛΙΚΗΣ.

Το σκορ άνοιξε νωρίς ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στο 4΄ με τον Λίπε , ενώ η ΒΕΡΟΙΑ ισοφάρισε στο 38΄ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Κετόγλου στην λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 44΄ η ομάδα της Μελίκης πείρε ξανά ΄΄κεφάλι΄΄ στο σκορ με τον Περσόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και η ομάδα της Βέροιας προσπάθησε για κάτι καλύτερο δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω.

Η αναμέτρηση διεξήχθει στο γήπεδο της Κουλούρας με διαιτητές τον κ Παπαργυρίου , με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Μουρατίδη

ΣΥΝΘΕΣΗ ΒΕΡΟΙΑΣ: (Α Ανθυμιάδης ) Ματελόπουλος , Γρατσιάνος (68΄Κωστόπουλος) , Γιαγτζίδης, Δημητρουλάκος , Γαλόπουλος , Τούφας , Κετόγλου , Σαββίδης (46΄ Τσιάμπας ) , Δημόπουλος (46΄ Καρασαρίδης) , Καλφούτζος (58΄Νανόπουλος) , Τέγος Α. (46΄ Βασιλειάδης )

ΣΥΝΘΕΣΗ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ (Γ. Ευτηριάδης ) Καψάλης , Καραγκιοζόπουλος , Περσόπουλος , Κίτσα , Καλαϊτζίδης , Βενιόπουλος, Λίπε, Βουλγαράκης (90΄Ματράκας) , Μελιόπουλος (80΄ Ψάλτης) , Λαναράς (70΄ Μπουκουβάλας) , Κοντογιάννης.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS