Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Σπουδαία πρόκριση για την Αγ. Μαρίνα επί των Τρικάλων!

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Σπουδαία πρόκριση για την Αγ. Μαρίνα επί των Τρικάλων!

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας πήρε η Αγία Μαρίνα, περνώντας με το επιβλητικό 4-1 από τα Τρίκαλα!

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το υπέρ τους 1-0 του πρώτου αγώνα στην Αγ. Μαρίνα και μοιραία γνώρισαν τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του θεσμού.

Μέτα από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 65' με σουτ του Κουτσούκη λίγο μπροστά από το κέντρο (!!), ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Μπουλάρι με όμορφη ενέργεια και σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Μένιου για το 0-2!

Στο 80' οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με κοντινή προβολή του Λίτσι, έπειτα από ωραία προσπάθεια και γύρισμα από αριστερά του Σωτηράκη, όμως η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ αφού στο επόμενο λεπτό ο Κρεστ με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-3 και στο 85' ο Λέκκα εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση μεταξύ τερματοφύλακα και αμυντικού των Τρικάλων και έγραψε εύκολα το τελικό 1-4.

Στο τέλος του αγώνα υπήρξε και κάποια μικρή ένταση που δεν πήρε διαστάσεις.

Διαιτητής: Τζάμος (Καστοριάς). Βοηθοί: Δρουδάκης (Γρεβενών), Γίτσος.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων: Μένιος, Μαρμαρίδης, Βλάχος, Αρβανιτίδης, Ατανάσοφ, Σωτηράκης, Γεωργίου (75′ Κίτσας Ελ.), Κίτσας Γ., Χλιαρόπουλος (64′ Λίτσι), Αβραμόπουλος, Κιρκιλιανίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας: Μυλωνάς, Δημητρούσης, (46′ Πίτος), Ράδης, Τζιμογιάννης, Κουτσούκης, Μπρέγκου (65′ Σαμιώτης), Νιογκάνα, Μπουλάρι (90′ Μουρατίδης), Μουστάκας (65′ Γκρεστ), Λέκα, Αργυρόπουλος (85′ Λίβας).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS