ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Απόλλων Αγ. Γεωργίου: "Καταδικάζουμε τα επεισόδια, προσβάλουν την ιστορία μας"

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου για το επεισοδιακό παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Το Σάββατο 14/01 εξελίχθηκε στον Άγιο Γεώργιο ένας ποδοσφαιρικά όμορφος αγώνας, όπου 22 παίκτες έπαιξαν καθαρά, με πάθος και χάρισαν πανέμορφες φάσεις στους θεατές για 85 λεπτά. Δυστυχώς από την προκλητική και εριστική συμπεριφορά του προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας Γ. Κερλιδη, δυναμιτιστηκε η ατμόσφαιρα τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε με την συνδρομή ανεγκεφαλων που δεν μπορούν να θεωρηθούν φίλαθλοι καμιάς ομάδας που σέβεται την ιστορία της. Έτσι ένας από τους ομορφοτερους αγώνες της σεζόν παρόλη την δίκαιη διαιτησία και την παραδειγματική συμπεριφορά των 22 παικτών, αμαυρώθηκε από αντιεπαγγελματικη μεθόδευση ενός ανθρώπου που θέλει να προσδιορίζεται προπονητής.

Στο σύνολο της η οικογένεια του Απόλλων Αγίου Γεωργίου θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους φιλοξενούμενους φιλάθλους για την ένταση και τα επεισόδια, διαβεβαιωνοντας τους πως καταδικάζουμε απερίφραστα την συμπεριφορά όσων συμμετείχαν σε αυτά και πως θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοιες καταστάσεις που προσβάλουν πρωτίστως τα 70 χρόνια ιστορίας του συλλόγου μας.