Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"Αγγλική" νίκη για τον Λουτρό επί του Καμποχωρίου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ

"Αγγλική" νίκη για τον Λουτρό επί του Καμποχωρίου

Ένα όμορφο ματς έγινε την Κυριακή (4/12) στο γήπεδο του Λουτρού, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' ΕΠΣΗ, όπου η τοπική ομάδα επικράτησε με το "αγγλικό" 4-3 του Καμποχωρίου.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι μόλις στο 3' με ωραίο απευθείας χτύπημα φάουλ του Αναστασόπουλου Δ. του Ε., όμως στο 14' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με συρτό σουτ του Μιχαλακάκη.

Τρία λεπτά αργότερα ο Λουτρός πήρε ξανά το προβάδισμα με πλασέ του Κωστόπουλου, για να κάνει το 3-1 στο 19' ο ίδιος παίκτης με σουτ.

Στο 37' το Καμποχώρι μείωσε σε 3-2 με σουτ του Τσαγιόπουλου, όμως στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι έκαναν τέσσερα τα τέρματά τους με πλασέ του Κωστόπουλου!

Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε στο 75' με κοντινό σουτ ο Λ. Μιχαηλίδης.

Διαιτητές: Ρηγόπουλος (Τσίτσης, Καπετάνος)

ΛΟΥΤΡΟΣ: Αργιαντόπουλος, Συρόπουλος (55' Τριανταφυλλόπουλος Α.), Αναστασόπουλος Δ.Ε., Αναστασόπουλος Β., Τζιλόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος Β.Θ., Τσιαπανίτης, Αναστασόπουλος Δ.Α., Κωστόπουλος, Παπαδόπουλος Σ., Στεργιόπουλος.

ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ: Σαπουνόπουλος, Σπαθόπουλος (50' Κουρπαγιαννίδης), Μιχαηλίδης Λ. (46' Μαρούδας), Κεφαλιανός (50' Ράπτης), Παναγιώτου, Τσίπης, Νικολόπουλος, Μιχαλακάκης, Γιαννακος Σ., Τσαγιόπουλος, Τολιόπουλος.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS