Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Α' ΕΠΣΗ: Έβαλε... δύσκολα στην Αγ. Μαρίνα το Μακροχώρι - Η ταυτότητα της 6ης αγωνιστικής

Α' ΕΠΣΗ: Έβαλε... δύσκολα στην Αγ. Μαρίνα το Μακροχώρι - Η ταυτότητα της 6ης αγωνιστικής

Με τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε Σάββατο το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, στα οποία η έδρες αποδείχθηκαν «χάρτινες», αφού μόλις έναςγηπεδούχος πήρε το τρίποντο, ένας παραχώρησε ισοπαλία και τρεις γνώρισαν την ήττα.

Στην πρώτη θέση διατηρήθηκε η ομάδα της Αγ. Μαρίνας, η οποία έχει το απόλυτο των νικών στα έξι μέχρι τώρα παιχνίδια του πρωταθλήματος, με τα Τρίκαλα να ακολουθούν κατά πόδας, στην δεύτερη.

Την τρίτη θέση μοιράζονται Μακροχώρι και Κοπανός, ενώ η Μελίκη και η Αλεξάνδρεια την 5η. Από εκεί και κάτω, η ΒΕΡΟΙΑ Β΄, ο Αγ. Γεώργιος, τα Λευκάδια και η Νάουσα, συμπληρώνουν τις τέσσερις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια, όπως τα παρουσίασε η εφημερίδα "ΚΕΡΚΙΔΑ" της Δευτέρας 28/11:

ΝΑΟΥΣΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ 0-3: «Χτύπησε» τρεις φορές ο Λίτσι

Με τρία γκολ του Λίτσι, τα Τρίκαλα πέρασαν νικηφόρα και από τη Νάουσα και συνεχίζουν να καταδιώκουν την πρωτοπόρο Αγία Μαρίνα.

Τα Τρίκαλα ήταν καλύτερα, σκόραραν τρεις φορές και γενικά έπαιξαν καλύτερα και δίκαια κέρδισαν.

Από την άλλη, η Νάουσα εμφανίστηκε βελτιωμένη, όχι όμως σε βαθμό τέτοιο να κοντράρει ομάδα όπως τα Τρίκαλα. Αυτό που προσδοκά η Νάουσα είναι η ενίσχυση μετά τον Δεκέμβρη, με την προϋπόθεση να αναδειχθεί νέο διοικητικό συμβούλιο. Οι προθέσεις θα φανούν την ερχόμενη Τετάρτη, στην συνάντηση που έχει προγραμματιστεί.

Στο αγωνιστικό μέρος, στο 21’ μετά από λάθος του Καζεπίδη να διώξει, ο Λίτσι το εκμεταλλεύτηκε και από κοντά σημείωσε το 0-1. Στο 34’ ο Αβραμόπουλος προσπάθησε με δυνατό σουτ να σκοράρει αλλά ο Καζεπίδης αρχικά και το δοκάρι στην συνέχεια, έσωσαν τη Νάουσα. Στο 38’ ο Καζεπίδης έδιωξε δυνατό σουτ του Κατράνα.

Στο 43’ ο Κιρκιλιανίδης πάσαρε στον Λίτσι και ο τελευταίος σημείωσε το 0-2.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους, τα Τρίκαλα πέτυχαν και το τρίτο τους τέρμα. Ο Λίτσι από κοντά πλάσαρε και πέτυχε το τρίτο προσωπικό του γκολ.

Μετά το 70’ ο ρυθμός έπεσε και το 0-3 διατηρήθηκε έως το τέλος.

Καλή η διαιτησία του Νησελίτη (Γιαγκιτζόγλου, Παπαντώνης).

ΝΑΟΥΣΑ:  (Κοτζάμπασης)  Καζεπίδης, Παπατάνος (69′ Σερδαρίδης), Παπαδόπουλος, Χαβιαρόπουλος, Ζήμνας, ΜΙΣΚΟΣ, Βασιλείου (55′ Χιονίδης), Κερμανίδης (46′ Ψηρίδης), Δροσούνης, Λαμπρίτσιος, Νατσιούλας

ΤΡΙΚΑΛΑ: ( Κερλίδης) : Ευαγγελόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Αρβανιτίδης, Παλιούρας (59′ Παπαμανώλης), ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ, Κατράνας (46′ Καμπούρης), ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΤΣΙ, Κιρκιλιανίδης, Χλιαρόπουλος

ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΚΟΠΑΝΟΣ 0-1: Κρίθηκε στο γκολ

Στο γκολ κρίθηκε η αναμέτρηση του Αγίου Γεωργίου με τον Κοπανό. Οι φιλοξενούμενοι ευστοχώντας σε χτύπημα πέναλτι, επικράτησαν με 0-1.

Στο πρώτο μέρος, παρά τις προσπάθειες των δυο ομάδων, καμιά δεν έφτασε στο γκολ. Στο δεύτερο μέρος, ο Κοπανός κέρδισε πέναλτι και με εύστοχο χτύπημα του Στογιάννη πήρε προβάδισμα.

Οι φιλοξενούμενοι, παρά τις προσπάθειες του Αγίου Γεωργίου, συντήρησαν το προβάδισμά τους μέχρι το τέλος και πήραν τη νίκη.

Καλή η διαιτησία του Παπαργυρίου (Αργυρίου, Βαλκάνος). Στο 84’ αποβλήθηκε ο Φουρκιώτης.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: (Σπυριδωνίδης)  Καμπάς (36 λ.τ. Τρούπκος), Ορφανίδης, ΤΣΙΟΤΣΙΟΣ, ΛΙΑΤΣΟΣ, ΣΑΝΤΙΝΙ, Σπυριδωνίδης, Φουρκιώτης, Χαραλαμπίδης, Ντρίζι, Μπακαλίδης, Σαρκατζής

ΚΟΠΑΝΟΣ: (Μποζίνης) : Ορμανίδης Α., Μποζίνης, ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Δ., ΤΣΙΒΑΡΑΣ, Λύτης, Κότσαλης (68′ Στογιάννης Α.), Ίντος Ε. (80′ Αναδός), ΓΑΤΟΥΡΤΖΙΔΗΣ, Αντωνίου (20′ λ.τ. Οικονόμου Χ.), Χατζηπαυλίδης (80′ Κωστογλούδης), Κουκούγια.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΒΕΡΟΙΑ Β’ 1-1: «Τσίμπησαν» βαθμό οι «μικροί»

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγαν από την Αλεξάνδρεια οι «μικροί» της Βέροιας. Σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις στις δυο περιοχές, «χτύπησαν» την Αλεξάνδρεια στο τελευταίο δεκάλεπτο και έφτασαν στο 1-1.

Αγωνιστικά, η Αλεξάνδρεια είχε τον έλεγχο του αγώνα. Στο πρώτο μέρος έφτασε δυο φορές κοντά στο γκολ. Μια με τον Κ. Πιπιλιάρη στο 5’ που πέρασε και τον αντίπαλο τερμοτοφύλακα αλλά του έφυγε το κοντρόλ στο πλάι και το πλασέ που επιχείρησε αποκρούστηκε από την άμυνα της Βέροιας και η άλλη στο 35’ με απευθείας φάουλ του Αλμπανίδη στο οριζόντιο δοκάρι.

Στις αρχές του β’ μέρους, ο Κίτσας εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα της Βέροιας, βγήκε μόνος αλλά σούταρε άουτ.

Η Αλεξάνδρεια άνοιξε το σκορ στο 58’. Ο Κ. Πιπιλιάρης πάσαρε με τον κεφάλι στο Ι. Πιπιλιάρη και ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Αλεξάνδρεια παρότι προσπάθησε δεν κατόρθωσε να σημειώσει δεύτερο τέρμα.

Έτσι, στο 83’ η Βέροια ισοφάρισε. Μετά από βαθιά μπαλιά στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Σουπιάδης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 1-1.

Πολύ καλή η διαιτησία του Μαλούτα (Καραγκιζόπουλος, Βαλκάνος Α.)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: (Παπατζίκος) Διακόπουλος, Μουρατίδης, Κίτσας Ε., Παπακωνστανίνου, Τόζογλου, Κουκουσίτσας, ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ, Χεράκης (69′ Βολονάκης), Πιπιλιαρίδης (27′ Κίτσας Ν.), ΠΙΠΙΛΙΑΡΗΣ Κ., ΠΙΠΙΛΙΑΡΗΣ Ι.

ΒΕΡΟΙΑ Β: (Ζαρογιάννης) Τσανασίδης, Χαβιαρόπουλος (46′ Φωτόπουλος), Χοχλιούρος (46′ Γράτσιανος), ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ, Γαλόπουλος (46′ Τάσο), ΤΟΥΦΑΣ, Τσιάμπας, Δολδούρης, Φούγιας, Τέγος Α. (61′ ΣΟΥΠΙΑΔΗΣ), Τέγος Τ.

ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΕΥΚΑΔΙΑ – ΜΕΛΙΚΗ 2-7: Ακόμη… σκοράρει

Ασταμάτητη ήταν επιθετικά η Μελίκη το Σάββατο στα Λευκάδια. Μπήκε πολύ επιθετικά στο ματς και επικράτησε με 2-7.

Η Μελίκη έλεγξε τον ρυθμό από την αρχή, είχε πολλές τελικές στην εστία και στο πρώτο ημίωρο προηγήθηκε με 0-3. Στο 5’ μετά από κόρνερ, ο Κίτσα με κεφαλιά από κοντά σημείωσε το 0-1. Στο 26΄μετά από λάθος έξοδο του Β. Αμανατίδη, ο Κίτσα έσπρωξε την μπάλα στο άδειο τέρμα και έγραψε το 0-2. Το τρίτο γκολ ήρθε στο 29’. Μετά από σέντρα, ο Μελιόπουλος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κοντινό σουτ σημείωσε το 0-3.

Τα Λευκάδια μείωσαν στο 32’. Μετά από σέντρα ο Σ. Αμανατίδης με κεφαλιά έγραψε το 1-3.

Στο δεύτερο μέρος, οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, η Μελίκη στο 48’ και τα Λευκάδια στο 59’.

Στο 65’ η Μελίκη με απευθείας φάουλ του Τσιφλίδη σημείωσε το 1-4. Στο 76’ ο Βουλγαράκης από κοντά, μετά από γύρισμα από τα δεξιά, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-5.

Στο 80’ ο Βασιλειάδης μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μείωσε σε 2-5.

Στο 83’ η Μελίκη κέρδισε πέναλτι και με τον Καραβαδέ έγραψε το 2-6. Το τελικό 2-7 σημειώθηκε στο 88’ με νέο απευθείας φάουλ του Τσιφλίδη.

Καλή η διαιτησία του Ρηγόπουλου (Ζουρνατζίδης, Μπέκας)

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: (Πετρίδης) Αμανατίδης Β., Δρενοβιάδης (46′ Μισαηλίδης Μ), Τζουλιάνο (46′ Δάφνος), Τσιμενίδης, Καϊσίδης, ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ Π., Γιαμαλίδης, Γκότσης (46′ Ζελέκου), Βασιλειάδης, Χίσα, ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ Σ.

ΜΕΛΙΚΗ:  (Γιαννόπουλος) Καψάλης, ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ, Λίπε, Καραγκιοζόπουλος, ΚΙΤΣΑ, Βουλγαράκης, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, Μπουρδάνος (65′ Καραβαδές), Πατσιαβούρας (59′ Βενιόπουλος), Μελιόπουλος (65′ Κοντογιάννης), Καλαϊτζίδης (65′ Χριστοδουλόπουλος)

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 1-0: «Καθάρισε» ο Ντέλλας

Στο γκολ κρίθηκε το παιχνίδι της πρωτοπόρου Αγίας Μαρίνας με το Μακροχώρι. Ένα τέρμα του Ντέλλα στις αρχές του β’ μέρους έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους και τους επέτρεψε να του συντηρήσουν έως το τέλος.

Το πρώτο μέρος είχε τελικές φάσεις στις δυο εστίες αλλά έλειψε η μεγάλη φάση και η ανάπαυλα βρήκε τις δυο ομάδες στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος η Αγία Μαρίνα ευτύχησε να σκοράρει νωρίς. Ο Ντέλλας με κεφαλιά από κοντά στο 48’ έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 60’ με τον Δημητρούση ο οποίος βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά σούταρε άουτ.

Από την άλλη πλευρά, το Μακροχώρι δεν κατάφερε να δημιουργήσει απειλές. Η καλύτερη στιγμή του καταγράφηκε στο 73’ όταν ο Πρωτογέρης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κωστογλίδη αλλά ο τερματοφύλακας της Αγίας Μαρίνας έπεσε στα πόδια του και έσωσε την ομάδα του. Σε αυτή την φάση το Μακροχώρι ζήτησε πέναλτι αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Καραντώνη ( Χριστοδούλου Γ. , Σαμαράς).

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: (Παναγιωτίδης) Κωστογλίδης, Δημητρούσης, Κουτσούκης (73′ Ιορδανόπουλος), Ράδης, Παπαδόπουλος, ΣΕΡΑΣΚΙΕΡΗΣ, Μπρέγκου, Λέκα, Μουστάκας (73′ Παντζαρτζίδης), ΜΠΟΥΛΑΡΙ (90′ Πίτος), ΝΤΕΛΛΑΣ (70′ Αργυρόπουλος)

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: (Απόσογλου) ΤΖΑΚΕΡΙ, ΠΡΩΤΟΓΕΡΗΣ (89′ Δαλήγγαρος), Κιατικίδης, Χατζηκαμαγιάννης, Μυλωνάς (66′ Κωστογλίδης), Λιλιόπουλος (89′ Γκουτζιλίκας), Βύζας (86′ Φαρμάκης), ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ, Νεστορόπουλος, Βασιλείου, Χασιώτης (66′ Φωτόπουλος)

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ" (28/11/22)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS