ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νάουσα: Συνάντηση για να ειπωθούν... όλα!

Θα ειπωθούν όλα; Πρέπει! Αυτό άλλωστε ζητάει ο κόσμος της Νάουσας και αυτό πρέπει να γίνει!

Για τον λόγο αυτό, η επιτροπή (άτυπη διοίκηση) που "τρέχει" αυτή τη στιγμή την ομάδα, ανακοίνωσε κάλεσμα των φιλάθλων αλλά και οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερομένου, την ερχόμενη Τετάρτη 30 Νοέμβρη στις 7μμ στην αίθουσα Βέτλανς, προκειμένου να γίνουν γνωστά όλα όσα οδήγησαν τον ΦΑΣ σε αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση.

Όπως ειπώθηκε από τα άτομα αυτά, υπάρχει πρόθεση να κληθούν για να παραβρεθούν και τα τρία πρόσωπα που έπαιξαν ρόλο σε αυτή την κατάσταση (Τεληγιαννίδης, Αραμπατζής, Αλεξιάδης) προκειμένου να ακουστούν κάποια πράγματα και από επίσημα χείλη.

Ότι έγινε μπορεί να ανήκει στο παρελθόν, με τις γνωστές συνέπειες, όμως οι άνθρωποι της ομάδας εκ των πραγμάτων, θα πρέπει να δουν το σήμερα και το αύριο του ΦΑΣ. Τόσο τα άτομα της άτυπης διοίκησης αλλά και όσοι προσφέρθηκαν να σχηματίσουν την ομάδα που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή, έχουν πάρει τα εύσημα των φιλάθλων για την προσφορά τους και για ότι έχουν κάνει ώστε να περισώσουν ότι μπορούν, ώστε να μην υπάρξουν τραγικές συνέπειες, από πιθανή αποβολή της ομάδας.

Στόχος, με την στήριξη και του κόσμου, είναι να γίνει μια αναδιάρθρωση του ρόστερ τον Δεκέμβριο, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα και να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο προς το καλύτερο. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, ενώ υπάρχει και η υπόσχεση από πλευράς δημοτικής αρχής και του ίδιου του δημάρχου της πόλης.

Καλείται λοιπόν ο κόσμος να παραβρεθεί σε αυτή την συγκέντρωση, δείχνοντας και έμπρακτα την στήριξη σε όλους αυτούς που έβαλαν πλάτη, για να αποφύγει τα χειρότερα η ιστορική ομάδα!

Λάκης Λαζάρου