Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Α' ΕΠΣΗ: Αναλλοίωτη η δυάδα της κορυφής - Το πανόραμα της 5ης αγωνιστικής

Α' ΕΠΣΗ: Αναλλοίωτη η δυάδα της κορυφής - Το πανόραμα της 5ης αγωνιστικής

Αναλλοίωτη παρέμεινε η δυάδα της κορυφής (Αγία Μαρίνα και Τρίκαλα) στον βαθμολογικό πίνακα της Α' ΕΠΣΗ, μετά και την διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής, όπου σημειώθηκαν τρεις νίκες γηπεδούχων και δύο φιλοξενουμένων.

Δείτε την "ταυτότητα" της 5ης αγωνιστικής:

ΒΕΡΟΙΑ Β’ – ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1-0: Κρίθηκε στο γκολ

Στο γκολ κρίθηκε η αναμέτρηση της Βέροιας Β’ με τον Άγιο Γεώργιο. Η Βέροια με ένα τέρμα του Αβετίδη στο 60’, η ομάδα της Βέροιας πήρε τη νίκη και μαζί τους τρεις βαθμούς.

Το ματς ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο και χωρίς πολλές φάσεις στις δυο περιοχές.

Στο πρώτο μέρος, οι δυο ομάδες είχαν από μια μεγάλη ευκαιρία. Στο 14’ ο Σαρκατζής βγήκε μόνος απέναντι στον Τσανασίδη αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απόκρουσε το σουτ κι έσωσε την εστία του. Στο 26’ ήταν η σειρά της Βέροιας. Ο Κωστόπουλος επιχείρησε σουτ μέσα στην αντίπαλη περιοχή αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Στο 59’ και πάλι ο Άγιος Γεώργιος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Σαρκατζή αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας της Βέροιας απόκρουσε.

Η Βέροια όχι μόνο γλίτωσε την παραβίαση της εστίας της αλλά το επόμενο λεπτό έφτασε στο γκολ. Μετά από μια βαθιά μπαλιά, ο Ντρίζι έκανε λάθος κοντρόλ έξω από την περιοχή της ομάδας του, ο Αβετίδης πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με εύστοχο πλασέ σημείωσε το 1-0.

Ο Άγιος Γεώργιος είχε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία. Στο 80’, σε αντεπίθεση της φιλοξενούμενης ομάδας ο Μπακαλίδης πρόλαβε την άμυνα της Βέροιας, έκανε ένα δυνατό σουτ από καλή θέση αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Πολύ καλή η διαιτησία του Παπαργυρίου (Χαλατζιούκας, Μπέκας).

ΒΕΡΟΙΑ:  (Ανθυμιάδης) : ΤΣΑΝΑΣΙΔΗΣ, Γιαγτζίδης, Φούγιας, ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ, Τούφας, Κωστόπουλος (55′ Δολδούρης), Γράτσιανος, Τσιάμπας, ΑΒΕΤΙΔΗΣ, Καλφούντζος (84′ Τέγος Α.), Σωτηριάδης

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: (Σπυριδωνίδης)  Καμπάς, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, Τσιότσιος, Λιάτσος (78′ Εμμανουηλίδης), Ντρίζι, ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ, Φουρκιώτης (70′ Αμπαρλής), Ντατσής, Χαραλαμπίδης, ΜΠΑΚΑΛΙΔΗΣ, Σαρκατζής.

ΜΕΛΙΚΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 0-3: «Χτύπησε» στο β' μέρος

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Αλεξάνδρειας από την Μελίκη. Με τρία τέρματα στο β’ μέρος, επικράτησε των γηπεδούχων με 0-3. Η ομάδα της Αλεξάνδρειας ήταν πιο αποτελεσματική στο τελείωμα των φάσεων και πήρε τη νίκη.

Η Μελίκη μπήκε στο ματς πιο απειλητικά και έφτασε δυο φορές κοντά στο γκολ. Την πρώτη φορά με κεφαλιά του Κίτσα από κοντά που μπλόκαρε ο Διακόπουλος και την δεύτερη φορά μετά από σέντρα του Κίτσα και κοντινή προβολή του Πατσιαβούρα που κατέληξε άουτ.

Η Αλεξάνδρεια, έδειξε τα…δόντια της στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Στο 41’ κεφαλιά του Κ. Πιπιλιάρη από κοντά δεν βρήκε στόχο, στο 44’ πάλι κεφαλιά του Ι. Πιπιλιάρη δεν είχε επιτυχή κατάληξη και στο 45’ μοναδικό τετ α τετ του Κ. Πιπιλιάρη κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος κι ενώ το σκορ ήταν 0-0, η Μελίκη έχασε δυο ευκαιρίες. Ο Μπουκουβάλας έκλεψε την μπάλα στο κόρνερ, μπήκε στην περιοχή κι έκανε συρτή σέντρα αλλά ο Πατσιαβούρας δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα από κοντά στα δίχτυα, ανάμεσα σε όμιλο παικτών της Αλεξάνδρειας.

Στο 58’ η Αλεξάνδρεια άνοιξε το σκορ. Ο Ι. Πιπιλιάρης ανατράπηκε από τον Καψάλη, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ο Αλμπανίδης με εύστοχο χτύπημα σημείωσε το 0-1.

Στο 74’ απευθείας φάουλ του Κίρτσογλου χτύπησε στο δοκάρι και στο 78’ η Αλεξάνδρεια διπλασίασε τα τέρματά της. Μετά από κάθετη πάσα, ο Ι. Πιπιλιάρης βρέθηκε μόνος και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 82’ η Αλεξάνδρεια σημείωσε και τρίτο τέρμα. Μετά από ασίστ, ο Χεράκης με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 0-3.

Το τελικό 0-3 σημείωσε ο νεαρός Χεράκης στο 82′ με κοντινό πλασέ.

Μέτρια η διαιτησία του Μαυρίδη (Γκόγκος, Γιαγκιτζόγλου).

ΜΕΛΙΚΗ: (Γιαννόπουλος)  Καψάλης, Τσιφλίδης, ΛΙΠΕ, Καραγκιοζόπουλος, Κοντογιάννης, ΚΙΤΣΑ, Βουλγαράκης, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, Μπουρδάνος (82′ Καραβαδές), Πατσιαβούρας (69′ Μπίζος), Μελιόπουλος (77′ Λαναράς)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: (Παπατζίκος) Διακόπουλος, Μουρατίδης, Τόζογλου, Παπακωνσταντίνου, Κίτσας (68′ Βολονάκης(), ΚΟΥΚΟΥΣΙΤΣΑΣ, ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ, Κίρτσογλου, ΠΙΠΙΛΙΑΡΗΣ Ι., Πιπιλιάρης Κ. (80′ Χεράκης), Πιπιλιάρης Χ. (77′ Ριζόπουλος).

ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΝΑΟΥΣΑ 8-1: Στο ρελαντί

Άνετη ήταν η επικράτηση του Μακροχωρίου επί της Νάουσας το Σάββατο το απόγευμα. Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, επικράτησε με 8-1 και πήρε τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Μακροχωρίου σημείωσε πέντε γκολ στο πρώτο μέρος και «καθάρισε» πολύ νωρίς το ματς.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 1’. Μετά από λάθος απόκρουση, ο Βύζας με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 3’ το Μακροχώρι διπλασίασε τα τέρματά του. Μετά από μπροστινή μπαλιά, ο Βασιλείου μπήκε στην περιοχή της Νάουσας και με εύστοχο πλασέ σημείωσε το 2-0. Στο 17’, ο Χασιώτης με κοντινό πλασέ, μετά από σέντρα, σημείωσε το 3-0. Στο 32’ ο Φιλιππίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με σουτ έξω από την περιοχή, μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα. Στο 38’ ο Μυλωνάς πήρε την μπάλα, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με σουτ πέτυχε το 5-0.

Στο δεύτερο μέρος, στο 68’ ο Φωτόπουλος με απευθείας κτύπημα φάουλ σημείωσε το 6-0. Η Νάουσα μείωσε στο 73’ με πολύ μακρινό σουτ του Παπατάνου.

Στο 80’ ο Χασιώτης πήρε το «ριμπάουντ» στην αντίπαλη περιοχή και από πολύ κοντά έγραψε το 7-1 και στο 86’ ο ίδιος παίκτης με πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 8-1.

Καλή η διαιτησία του Παζαρτζικλή (Σαμαράς,  Αργυρίου).

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: ( Απόσογλου) Αργυρόπουλος Α., ΠΡΩΤΟΓΕΡΗΣ, Χατζηκαμαγιάννης, Μυλωνάς, Λιλιόπουλος (46′ Αργυρόπουλος Κ.), Βύζας (55′ Φωτόπουλος), ΔΑΛΗΓΓΑΡΟΣ, Φιλιππίδης (46′ Κατσαμπέρης), Τσακαλίδης (55′ Τσίλης), ΧΑΣΙΩΤΗΣ, Βασιλείου (46′ Τσικανόπουλος)

ΝΟΥΣΑ: (Κοτζάμπασης) Καζεπίδης, ΠΑΠΑΤΑΝΟΣ (80′ Κεσίδης), Μούκας, Κερμανίδης, Ηλιάδης (46′ Νικολάου), Καραμπινέσης, Παπακώστας, Σερδαρίδης, Λαφάρας (46′ Δημητρίου), Ψηρίδης

ΛΕΥΚΑΔΙΑ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 0-6: Διεύρυνε το αήττητο σερί

Την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια σημείωσε η Αγία Μαρίνα. Το Σάββατο επικράτησε με 0-6 των Λευκαδίων και διατήρησε την θέση της στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Η Αγία Μαρίνα πίεση για το γκολ και τελικά κατόρθωσε να παραβιάσει την αντίπαλη άμυνα στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους. Στο 42’ ο Μπουλάρι έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και στο 44’ ο Λέκα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Με προβάδισμα δυο τερμάτων, όλα ήταν πιο εύκολα για την φιλοξενούμενη ομάδα στο δεύτερο μέρος. Στο 68’ ο Λέκα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και στο 71’ ο Μουστάκας πέτυχε το 0-4. Το 0-5 σημειώθηκε στο 77’ από τον Ντέλλα και στο 83’ ο Αργυρόπουλος πέτυχε το έκτο γκολ της Αγίας Μαρίνας, που έμελλε να είναι και το τελευταίο στο Σαββατιάτικο ματς.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Καραγκιζόπουλου (Μπογιατζόγλου, Παπαντώνης).

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: (Πετρίδης) : Σάκκος, Καϊσίδης, Αμανατίδης Β. (46′ Λογδανίδης), Γκότσης, Γιαμαλίδης, ΤΟΥΓΓΕΛΙΔΗΣ, Τσιμενίδης, Χίσα (75′ Λαμπρίτσιος), Θεοδωρίδης (46′ Δρενοβιάδης), Βασιλειάδης, Ηλίας

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: (Παναγιωτίδης) Κωστογλίδης, ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ, Παπαδόπουλος (67′ Ντέλλας), Σερασκιέρης, Μπρέγκου (78′ Παναγιώτης), ΛΕΚΑ, Αργυρόπουλος (83′ Καφετζής, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, Ιορδανόπουλος (67′ Σαμιώτης), Μπουλάρι (67′ Πίτος), Ράδης

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΟΠΑΝΟΣ 1-0: Δυσκολεύτηκε αλλά πήρε τη νίκη

Αν και δυσκολεύτηκε απέναντι στον Κοπανό, η ομάδα των Τρικάλων επικράτησε με 1-0, πήρε τους τρεις βαθμούς και έμεινε στην δεύτερη θέση πίσω από την Αγία Μαρίνα.

Στο πρώτο μέρος, παρά την προσπάθεια, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν τρόπο και να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία.

Το «χρυσό» γκολ σημειώθηκε στο 56’ από τον Αβραμόπουλο και λύτρωσε τους γηπεδούχους. Στο υπόλοιπο παιχνίδι, τα Τρίκαλα δεν κατόρθωσαν να πετύχουν άλλο τέρμα και το παιχνίδι ήταν ανοιχτό έως το τελευταίο σφύριγμα.

Καλή η διαιτησία του Μαλούτα (Καλλινιώτης, Μητρόπουλος)

Στο 45’ του αγώνα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας ο Πέικος.

ΤΡΙΚΑΛΑ: (Μπελαγιάννης) : Ευαγγελόπουλος, Ατανάσοφ, ΒΛΑΧΟΣ, Αρβανιτίδης, Πέικος (46′ λ.τ. Λαμπρόπουλος), ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ, Κατράνας (90′ Καμπούρης), ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, Χλιαρόπουλος, Κιρκιλιανίδης, Γεωργίου

ΚΟΠΑΝΟΣ: (Μποζίνης) : Ορμανίδης Α., ΜΠΟΖΙΝΗΣ, Σαμαράς, Στογιάννης Δ., Τζιβάρας, ΟΡΜΑΝΙΔΗΣ Σ., ΙΝΤΟΣ Ε., Γατουρτζίδης, Αντωνίου, Χατζηπαυλίδης (87′ Μίχος), Κουκούγια (75′ Κωστογλούδης)

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ" (21/11/22)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS