Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Την Τετάρτη η κλήρωση της 2ης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας

Την Τετάρτη η κλήρωση της 2ης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας

Την Τετάρτη 23/11 θα διεξαχθεί η κλήρωση της 2ης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας, τα παιχνίδια της οποίας θα γίνουν στις 7 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.) ανακοινώνεται ότι η κλήρωση της 2ης αγωνιστικής (Φάσης των Δεκαέξι) του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 και ώρα 6 μ.μ., στον χώρο που διατηρεί η Ε.Π.Σ. Ημαθίας στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων θα πραγματοποιηθούν την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 και ώρα 2:30 μ.μ., είναι ΜΟΝΟΙ, και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, μετά την ολοκλήρωση των ΕΝΕΝΗΝΤΑ (90) λεπτών, ακολουθεί ημίωρη παράταση και διαδικασία των πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS