ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αναφέρει τα εξής:

"Συνεχίζεται η προετοιμασία του ερασιτεχνικού τμήματος της Ακαδημίας Βέροιας με τους παίκτες να εκτελούν με διάθεση τις εντολές του προπονητή τους κου Ανθυμιάδη, ενώ σειρά παίρνουν τα φιλικά παιχνίδια.

Μετά τις διακοπές και την απαραίτητη ξεκούραση έρχεται ώρα να ξεκινήσουν και οι ποδοσφαιριστές του παιδικού τμήματος (γεννηθέντες 2000-2001), αφού το ραντεβού τους έχει ορισθεί για 25 Αυγούστου και ώρα 17.00ʼ μ.μ. στο ΔΑΚ Βέροιας.

Ο κ. Πέιος Φίλιππος μετά από πολλά χρόνια προσφοράς στο παιδικό τμήμα της Ακαδημίας αποφάσισε φέτος να ασχοληθεί με το τμήμα junior, όπου είμαστε σίγουροι πως όπως κάνει με ότι καταπιάνεται θα ξεχωρίσει και σε αυτή την προσπάθεια.

Τμήματα υποδομής

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι βελτιώσεις στο ήδη αναγεννημένο γήπεδο των Γεωργιανών, όπου κάθε Σάββατο θα πραγματοποιούνται τα παιχνίδια του παιδικού τμήματος και των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας. Η πραγματική μεταμόρφωση του αθλητικού αυτού χώρου σε στολίδι αποτελεί για εμάς ακόμη ένα λόγο να καμαρώνουμε και μια απόδειξη πως με μεράκι και αγάπη όλα μπορούν να συμβούν, κυρίως όταν αφορά στους νέους.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας εύχεται στη νέα διοίκηση καθώς και νέους και παλιούς παίκτες της ΠΑΕ Βέροιας καλή επιτυχία για τη νέα χρονιά, καθώς και δύναμη για τη νέα προσπάθεια".