Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Α' ΕΠΣΗ: Μία ομάδα το απόλυτο των νικών - Η ταυτότητα της 3ης αγωνιστικής

Α' ΕΠΣΗ: Μία ομάδα το απόλυτο των νικών - Η ταυτότητα της 3ης αγωνιστικής

Συνεχίστηκε το περασμένο Σάββατο (12/11) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α' ΕΠΣΗ με την 3η αγωνιστική, στην οποία είχαμε δύο νίκες γηπεδούχων, δύο φιλοξενουμένων και μία ισοπαλία.

Η Αγ. Μαρίνα έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία, συνεχίζοντας με την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, μετά την άνετη νίκη της επί της Νάουσας με 6-0, την ίδια ώρα που τα Τρίκαλα είχαν την πρώτη απώλεια βαθμών, μένοντας στο 1-1 εκτός έδρας με την Αλεξάνδρεια στο γειτονικό παραδοσιακό ντέρμπι.

Μακροχώρι και Κοπανός προχώρησαν με την δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα, παίρνοντας το τρίποντο στα εκτός έδρας ματς, με το ίδιο σκορ (3-0) επί της ΒΕΡΟΙΑΣ Β' και των Λευκαδίων αντίστοιχα, ενώ τους τρεις βαθμούς πήρε και η Μελίκη που κέρδισε στο γήπεδό της με 2-0 τον Αγ. Γεώργιο.

*Το απόλυτο σε νίκες έχει η πρωτοπόρος Αγ. Μαρίνα με το 3 στα 3, η οποία έχει και την καλύτερη επίθεση με 18 γκολ σε τρεις αγώνες, ενώ στον αντίποδα, χωρίς νίκη, είναι δύο ομάδες, τα Λευκάδια και η Νάουσα, με τον ΦΑΣ να έχει την χειρότερη άμυνα, που δέχθηκε 15 τέρματα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ 1-1: Πρώτη απώλεια για τον Μέγα

Την πρώτη απώλεια βαθμών είχαν το Σάββατο τα Τρίκαλα. Αν και προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος της Αλεξάνδρειας, δέχθηκαν γκολ στην επανάληψη και παραχώρησαν ισοπαλία 1-1.

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις αλλά οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Τόζογλου (προσπάθησε να περάσει την μπάλα ο Ατανάσοφ) και ο Αργυρόπουλος με εύστοχο χτύπημα σημείωσε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος, τα Τρίκαλα έφτασαν κοντά στο 0-2 όταν μετά από ανάποδη κεφαλιά του Αβραμόπουλου και κόντρα πάνω στον Κουκουσίτσα μετά από κόρνερ του Γεωργίου  έδιωξε την μπάλα με δυσκολία πάνω στη γραμμή ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Διακόπουλος.

Η Αλεξάνδρεια ισοφάρισε στο 69’. Ο Βλάχος, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα σε παράλληλη σέντρα του Πιπιλιάρητην έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ευαγγελόπουλου

Πολύ καλή η διαιτησία του Καραγκιζόπουλου(Γκόγκας, Ζουρνατζίδης).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: (Παπατζίκος) Διακόπουλος, Κίτσας (46′ Παπαδόπουλος Α.), ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Μουρατίδης, Τόζογλου, ΚΟΥΚΟΥΣΙΤΣΑΣ, Αλμπανίδης (90′ Σιγκούνας), Χεράκης (55′ Νικολόπουλος / 87′ Πιπιλιάρης Χ.), Βολονάκης, Κίρτσογλου, ΠΙΠΙΛΙΑΡΗΣ Ι.

ΤΡΙΚΑΛΑ: (Μπελαγιάννης) : Ευαγγελόπουλος, ΑΤΑΝΑΣΟΦ, Βλάχος, Αρβανιτίδης, Πέικος, ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ, Καμπούρης (52′ Κατράνας ), ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, Χλιαρόπουλος, Γεωργίου (82′ Λαμπρόπουλος), Κιρκιλιανίδης

ΛΕΥΚΑΔΙΑ – ΚΟΠΑΝΟΣ 0-3: «Έσπασε» τα δοκάρια αλλά σημείωσε τρία γκολ

Τη νίκη με 0-3 σημείωσε στα Λευκάδια ο Κοπανός. Οι φιλοξενούμενοι που ήταν πιο ουσιαστικοί, σημείωσαν ένα γκολ στο πρώτο μέρος (ενώ είχαν και δυο δοκάρια) και άλλα δυο στην επανάληψη και πήραν το τρίποντο.

Η ομάδα του Κοπανού ήταν πιο απειλητική κι ενώ το ματς ήταν 0-0, είχε δυο δοκάρια. Το πρώτο σε τετ α τετ ο Αντωνίου σημάδεψε το κάθετο δοκάρι ενώ το δεύτερο σε σουτ έξω από την περιοχή του Ορμανίδη, η μπάλα χτύπησε στην οριζόντια δοκό.

Το σκορ τελικά άνοιξε στο 36’. Ο Ίντος με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 0-1, που έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο Κοπανός έψαξε το δεύτερο γκολ και στο 75’ το πέτυχε. Ήταν μια φάση διαρκείας στην περιοχή των Λευκαδίων, έγινε μια ψηλοκρεμαστή σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μποζίνης με κεφαλιά στο άδειο τέρμα σημείωσε το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις. Ο Ίντος με όμορφο πλασέ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Καλή η διαιτησία του Μελτζανίδη (Σαμαράς, Μητρόπουλος)

ΛΕΥΚΑΔΙΑ:  (Πετρίδης) Σάκκος, Βασιλειάδης, Αμανατίδης Σ., Καϊσίδης, ΑμανατίδηςΒ. (69′ Χίσα), Γκότσης, ΗΛΙΑΣ, ΓΙΑΜΑΛΙΔΗΣ, Δρενοβιάδης (85′ Λαμπρίτσιος), Τουγγελίδης, Μισαηλίδης Π. (78′ Τσιμενίδης)

ΚΟΠΑΝΟΣ:  (Μποζίνης) Ορμανίδης Α., ΜΠΟΖΙΝΗΣ, Σαμαράς, Λύτης, Τζιβάρας, ΙΝΤΟΣ Ε., Κωστόπουλος (82′ Στογιάννης Α.), Αντωνίου (64′ Κουκούγια), ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Δ.,Χατζηπαυλίδης (46′ Γατουρτζίδης), Ορμανίδης Σ.

ΜΕΛΙΚΗ – ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2-0: Λύτρωση στην επανάληψη

Στο δεύτερο μέρος κρίθηκε το παιχνίδι της Μελίκης με τον Άγιο Γεώργιο. Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι λυτρώθηκαν στο β’ μέρος και με δυο γκολ πήραν τη νίκη με 2-0.

Στο πρώτο μέρος καμιά από τις δυο ομάδες δεν έφτασε στο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το μηδέν και για σχεδόν μισή ώρα στο β’ μέρος. Όμως, στο 72’ ο Κίτσα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα κι έγραψε το 1-0 ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μπουκουβάλας πέτυχε το 2-0 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Καλή η διαιτησία του Παζαρτζικλή (ΚαλλινιώτηςΒαλκάνος). Στο 77΄ απέβαλε τον Τουλουμτζή του Αγίου Γεωργίου .

ΜΕΛΙΚΗ: (Γιαννόπουλος) Καψάλης, ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ, Λίπε, Καραγκιοζόπουλος, Κοντογιάννης (46′ Καλαϊτζίδης), ΚΙΤΣΑ, ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ, Βουλγαράκης (83′ Λαναράς), Μπουκουβάλας (90′ Μπίζος), Πατσιαβούρας (69′ Μελιόπουλος), Μπουρδάνος

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: (Σπυριδωνίδης) Καμπάς, Ορφανίδης, ΤΣΙΟΤΣΙΟΣ, Τουλουμτζής, ΝΤΡΙΖΙ, ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ, Φουρκιώτης (77′ Γερμάνης), Χαραλαμπίδης (66′ Καριπίδης), Μπακαλίδης, Ντατσής, Σαρκατζής

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ – ΝΑΟΥΣΑ 6-0: Μόνη στην κορυφή

Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας επέτρεψε στην Αγία Μαρίνα να «καθαρίσει» εύκολα και από το πρώτο μέρος τη Νάουσα. Με τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος και άλλα δυο στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 6-0, πήραν τρεις άνετους βαθμούς και έμειναν μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα μετά την ισοπαλία στο ματς της Αλεξάνδρειας.

Για την ιστορία, η Νάουσα προηγήθηκε με τον Ντέλλα στο 20’. Στο 33’ ο Αργυρόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 40’ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 0-3. Το ημίχρονο έκλεισε με 0-4, μετά από γκολ του Μπρέγκου στο 44’.

Στο δεύτερο μέρος, η Αγία Μαρίνα σημείωσε άλλα δυο γκολ και κατέβασε ταχύτητα. Στο 52’ ο Ντέλλας πέτυχε το 0-5 και στο 69’ ο Αργυρόπουλος σημείωσε το 0-6.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Γιαγκιτζόγλου (Χαλατζιούκας, Αργυρίου)

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ:  (Παναγιωτίδης) : Κωστογλίδης (46′ Μυλωνάς),Δημητρούσης, Κουτσούκης (46′ Ράδης), Παπαδόπουλος (46′ Πίτος), Σερασκιέρης, Μπρέγκου(46′ Κωστόπουλος), Λέκα, Αργυρόπουλος, Μουστάκας, Ντέλλας (67′ Παντζαρτζίδης), Ιορδανόπουλος

ΝΑΟΥΣΑ: (Κοτζάμπασης) : Καζεπίδης, Παπατάνος, Παπαδόπουλος, Χαβιαρόπουλος (63′ Παπανέσιος), ΜΟΥΚΑΣ, Μίσκος, Χιονίδης (73′ Λαμπρίτσιος), Βασιλείου(46′ Γκιούρος), Νικολάου (46′ Δρενοβιάδης), Ζήμνας, Καραμπινέσης (73′ Μπόσι)

ΒΕΡΟΙΑ Β’ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 0-3: Κέρδισε χωρίς να κινδυνεύσει

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Μακροχωρίου από την Κουλούρα. Με δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα προς το τέλος του ματς, επικράτησε με 0-3 της Βέροιας Β’. Το Μακροχώρι ήταν καλύτερο και πιο ουσιαστικό και έφτασε στη νίκη χωρίς να νιώσει πίεση από την αντίπαλο.

Το Μακροχώρι άνοιξε το σκορ στο 21’, στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησε στην αντίπαλη περιοχή. Ο Χασιώτης έκανε μια σέντρα από αριστερά, σχεδόν από το κόρνερ και ο Τσακαλίδης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγα λεπτά μετά, στο 26’, οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το 0-2. Ο Χασιώτης έκανε κοντινό πλασέ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. στην επιστροφή η μπάλα έφτασε στον Βασιλείου ο οποίος με νέο σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια Β’ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ. Ο Αβετίδης βγήκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα του Μακροχωρίου αλλά ο Τζακέρι απόκρουσε με το πόδι.

Στο 77’ το Μακροχώρι είχε δοκάρι. Ο Βασιλείου με σουτ μέσα από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα έσκασε πάνω στην γραμμή και απομακρύνθηκε.

Το τελικό 0-3 σημειώθηκε στο 83’. Ο Χατζηκαμαγιάννης με κάθετη πάσα «τρύπησε» την άμυνα της Βέροιας, έβγαλε μόνο τον Βασιλείου και ο τελευταίος από κοντά σημείωσε το 0-3.

Καλή η διαιτησία του Μαυρίδη (Μπέκας, Χριστοδούλου Κ.).

ΒΕΡΟΙΑ Β’: (Ζαρογιάννης) Ματελόπουλος, Τσανακτσίδης, Γαλόπουλος, ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ, Γιαγτζίδης, ΤΣΙΑΜΠΑΣ, Σωτηριάδης (46’ Ναόπουλος), ΓΡΑΤΣΙΑΝΟΣ, Κωστόπουλος (46’ Καλφούτζος), Τέγος Α. (46’ Δολδούρης), Αβετίδης.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Τζακέρι, ΠΡΩΤΟΓΕΡΗΣ, Χατζηκαμαγιάννης, Λιλιόπουλος (80’ Δαληγγάρος), Νεστορόπουλος, Βύζας, Χασιώτης (46’ Τσίλης), ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ (85’ Καραβασόπουλος), Κωστογλίδης (75’ Βήτος), ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (80’ Γιαννόπουλος), Κιατικίδης

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΕΡΚΙΔΑ (14/11/22)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS