Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το νέο ρόστερ και ο προπονητής του ΦΑΣ Νάουσα

Το νέο ρόστερ και ο προπονητής του ΦΑΣ Νάουσα

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της έκδοσης των 16 δελτίων στον ΦΑΣ Νάουσα και έτσι η ομάδα είναι έτοιμη να ριχτεί, έστω και από την 2η αγωνιστική, στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΗ, αντιμετωπίζοντας το Σάββατο (5/11) εντός έδρας τη Μελίκη.

Όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο ρεπορτάζ μας, σχηματίστηκε ένα ρόστερ "ανάγκης", με τα όποια προβλήματα και τις δυσκολίες που υπήρξαν, κυρίως λόγω των χρονικών περιθωρίων, με τους ανθρώπους που έτρεξαν όλα αυτά τα θέματα αλλά και τα παιδιά που έθεσαν εαυτό στην διάθεση του ΦΑΣ, να είναι άξιοι συγχαρητηρίων!

Έτσι, η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει την Τετάρτη (2/11), ενώ γίνονται προσπάθειες ώστε να είναι όλα έτοιμα από οργανωτικής άποψης, για να ξεκινήσουν οι "κυανόλευκοι" -έστω και καθυστερημένα- την προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα.

Στον πάγκο του ΦΑΣ θα καθίσει ο Δημήτρης Κοτζάμπασης, με το ρόστερ να πλαισιώνεται και από κάποια νεαρά παιδιά από την Ακαδημία του.

Αναλυτικά, τα ονόματα των 16 ποδοσφαιριστών που αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει το έμψυχο δυναμικό της Νάουσας, είναι τα εξής:

Μίσκος Βαγγέλης, Βλαχοδήμος Ζήσης, Χαβιαρόπουλος Χρήστος, Παπατάνος Σάκης, Κερμανίδης Σωκράτης, Νικολάου Γ., Λαφάρας Αντώνης, Κιόσια Ρ., Τσιρίδης Χρήστος, Λαφάρας Ν., Μούκας Χ., Μίγγας Μ., Δροσούνης Δημοσθένης, Καζεπίδης Αντώνης, Δημητρίου, Καραμπινέσης.

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS