Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το "αντίο" του Δημήτρη Πρίντζιου στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων

Το "αντίο" του Δημήτρη Πρίντζιου στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων

Μετά από 4 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ο προπονητής Δημήτρης Πρίντζιος που συνέδεσε το όνομα του με την ομαδα, αποτελει παρελθον απο τους "πράσινους"!

Στο αποχαιρετιστηριο μήνυμα του αναφέρει:

“Μετά από 4 χρόνια στο πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα,κλείνοντας έτσι ένα σημαντικό και σπουδαίο κεφάλαιο για μένα. Ήταν μεγάλη μου χαρά να είμαι κομμάτι της μεγάλης ιστορίας του συλλόγου που υπηρέτησα με πίστη ως προπονητής και πιο παλιά ως ποδοσφαιριστής για αλλά 4 χρόνια. Η απόφαση αυτή είναι πολύ δύσκολη και γίνεται με πόνο καρδιάς, όμως πιστεύω ότι οι κύκλοι είναι για να κλείνουν…

Πρώτα απ’όλους θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ποδοσφαιριστές που είχα την τιμή να εργαστώ μαζί τους αυτά τα 4 χρόνια, για τον επαγγελματισμό τους και την ψυχή που κατέθεταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχει ο σύλλογος μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις.

Καταφέραμε σπουδαία πράγματα μέσα στο γήπεδο, όπως πρωτάθλημα την πρώτη χρόνια στην Α1 και άνοδο στη Γ Εθνική, 3 συνεχόμενα χρόνια παραμονή στη Γ Εθνική κάνοντας σημαντικές νίκες που θα μείνουν στην ιστορία του συλλόγου απέναντι σε σπουδαίες και ιστορικές ομάδες και 3 τελικούς κυπέλλου Ημαθίας. ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!

Στη συνέχεια θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια, όπως τον Αναστασόπουλο Νίκο ( προπονητή τερματοφυλάκων), τους Μπελαγιάννη Νικηφόρο, Αιδαρίνη Αθανάσιο και Κωτούλα Χρήστο (προπονητές φυσικής κατάστασης), τον Παπαδόπουλο Σωτήρη και Αλμπέρτο Ζαΐμη ( φροντιστές), τον αείμνηστο Χασάπη Στέλιο και τον Καθρέπτη Κυριάκο ( φυσιοθεραπευτές) και φυσικά τους γενικούς αρχηγούς Κυριακού Πρόδρομο για την περσινή του προσφορά και τον Λαγογιάννη Αθανάσιο όπου όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μου.

Επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ομάδας για την αγάπη και την στήριξη τους, όπου μπορεί να ήταν λίγοι αλλά ήταν πιστοί και δεν μας άφησαν ποτέ μόνους σε οποιοδήποτε γήπεδο και αν αγωνιζόμασταν, δίνοντας μας ώθηση και πιστεύω πως τους κάναμε περήφανους με την αγωνιστικότητα μας τιμώντας επάξια τη φανέλα και την ιστορία της ομάδας.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της διοίκησης, οι οποίοι είναι καταπληκτικοί άνθρωποι και αποκτήσαμε σχέσεις ζωής, για την άψογη συνεργασία που είχαμε, όπως τον Φετεινίδη Σωκράτη, Τσουμάνη Νικόλαο, Αθανασιάδη Σάββα, Κυτούδη Χρήστο, Αγαθόπουλο Θεόδωρο, Μόσχο και Κώστα Κασνακίδη, Μπάκα Παντελή και Σιμψερή Δημήτριο ( τα δύο τελευταία χρόνια έτρεξε για πολλά θέματα της ομάδας).

Για το τέλος άφησα τους Τάκη και Βασίλη Παπαδόπουλο, πατέρας και γιος, οι οποίοι και ηγούνται της διοίκησης και της όλης αυτής προσπάθειας.

Αισθάνομαι πολύ τυχερός που είχα πρόεδρο στην ομάδα τον Τάκη Παπαδόπουλο, έναν άνθρωπο όπου η ζωή του είναι το ποδόσφαιρο, ίσως ένας από τους τελευταίους ρομαντικούς παράγοντες που λατρεύει την ομάδα του χωριού του, αλλά γενικώς αγαπάει το ποδόσφαιρο το οποίο και υπηρέτησε από όλα τα πόστα με απόλυτη επιτυχία!

Είναι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας και δεν θα ξεχάσω ποτέ τις ατέλειωτες ώρες συζήτησης, τις συμβουλές του, τις αγωνίες μας για θέματα της ομάδας, το πάθος του για νίκη και το οποίο μας το μετέδιδε, τις πολλές χαρούμενες στιγμές μετά από μεγάλες νίκες, αλλά και την άψογη διαχείρηση που είχε μετά από μια αποτυχία της ομάδας.
Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να τον ευχαριστήσω για όλα όσα έχει κάνει για μένα!!!

Τελευταίο άφησα τον Βασίλη Παπαδόπουλο, το μυαλό της ομάδας, ένας πανέξυπνος άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο και πάντα πετύχαινε το καλύτερο για την ομάδα την οποία και αγαπάει. Είναι κάτι περισσότερο από φίλος, περάσαμε πολλά μαζί, ζήσαμε πολλές χαρές, με πίστεψε και με στήριξε από την πρώτη στιγμή και τον ευχαριστώ για όλα και φυσικά είναι η αιτία που ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων μεγάλωσε πολύ στη συνείδηση των φιλάθλων όλης της Ελλάδας!!!

Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της και θα επανέλθει εκεί που ανήκει, ξεπερνώντας τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις καλοκαιρινές περιπέτειες και από τις γελοίες αποφάσεις, όπως σε ένα παιχνίδι όπου αγωνίζονται δύο ομάδες στο τέλος να κερδίζουν και οι δύο και να παίρνουν από τρεις βαθμούς και οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι!!! Αυτά δεν γίνονται πουθενά στο κόσμο!!!

ΜΕΓΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS