Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αποκλειστικό: Μόνο με "θαύμα" θα κατέβει στο πρωτάθλημα ο ΦΑΣ Νάουσα!

Αποκλειστικό: Μόνο με "θαύμα" θα κατέβει στο πρωτάθλημα ο ΦΑΣ Νάουσα!

Μια ηλιαχτίδα φωτός διαφάνηκε τις τελευταίες μέρες στον ΦΑΣ Νάουσα, από κάποιους ανθρώπους που συμφώνησαν να αναλάβουν το διοικητικό κομμάτι και να κρατήσουν όρθια την ιστορική ομάδα.

Ωστόσο, η προσπάθεια αυτή συνάντησε ένα σοβαρό εμπόδιο, καθώς υπήρξε πρόβλημα στην εξεύρεση των παικτών που χρειαζόταν, ώστε να δημιουργηθεί η νέα ομάδα.

Αυτοί που έφυγαν «άρον-άρον» από τους «κυανόλευκους» άφησαν πίσω τους… καμένη γη, καθώς κανένα δελτίο δεν υπήρχε στον ΦΑΣ, με εξαίρεση αυτό του νεαρού Σωκράτη Κερμανίδη!

Έγινε μεγάλη προσπάθεια, τόσο από τον Σάκη Παπατάνο που είχε αναλάβει άτυπα τον ρόλο του γενικού αρχηγού στη νέα αυτή κίνηση, όσο και από τον Γιάννη Κερλίδη που θέλησε να βοηθήσει, λόγω της καλής σχέσης που έχει με την ομάδα, αλλά στάθηκε αδύνατον να βρεθούν τόσοι παίκτες!

Επίσης και η Ακαδημία του Δημήτρη Κοτζάμπαση, που αγωνίστηκε στο ματς Κυπέλλου, αδυνατεί εκ των πραγμάτων να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα και έτσι όλοι σήκωσαν τα χέρια ψηλά!

Ο ΦΑΣ Νάουσα δεν θα κατέβει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κάτι για το οποίο ειδοποιήθηκε και η Ένωση, με όλη αυτή την ιστορία που παίχτηκε στις πλάτες της ομάδας τον τελευταίο καιρό, να οδηγεί στον «αφανισμό» του ΦΑΣ Νάουσα!

Οι ευθύνες είναι πολλές και κανένας δεν τις έχει αναλάβει προς το παρόν, με τον κ. Παπατάνο και τους συνεργάτες του, που ήθελαν να σχηματίσουν το νέο Δ.Σ. της ομάδας, να δηλώνουν ότι θα κάνουν το παν για να ενημερωθεί ο φίλαθλος κόσμος, μέσω κάποιας συγκέντρωσης, όπου θα ειπωθούν και ονόματα και θα μαθευτεί ποιοι ευθύνονται και έφεραν τον ΦΑΣ σε αυτό το τέλμα!

Είναι οδυνηρό μια ομάδα με 60 χρόνια ιστορίας και με επιτυχίες σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, να μη μπορεί να κατέβει ομάδα ούτε καν στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, με όλες τις συνέπειες που θα υπάρξουν!

Οι φίλοι της ιστορικής ομάδας μπορούν να ελπίζουν πλέον μόνο σε ένα θαύμα…

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS