Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φως στο τούνελ στα διοικητικά του ΦΑΣ Νάουσα! - Τι θα γίνει με παίκτες και προπονητή

Φως στο τούνελ στα διοικητικά του ΦΑΣ Νάουσα! - Τι θα γίνει με παίκτες και προπονητή

Φως στο τούνελ διαφαίνεται στα διοικητικά του ΦΑΣ Νάουσα!

Μετά από συναντήσεις που έγιναν τις τελευταίες μέρες, μεταξύ παραγόντων προηγούμενων διοικήσεων του ΦΑΣ και όχι μόνο, συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί ένα διοικητικό σχήμα που θα βγάλει τον σύλλογο από το αδιέξοδο, στο οποίο έχει περιέλθει το τελευταίο χρονικό διάστημα, με όλα τα τραγελαφικά που συνέβησαν.

Σίγουρα η κίνηση αυτή γίνεται κάπως αργά, αλλά όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά "κάλλιο αργά παρά ποτέ".

Ο δίαυλος επικοινωνίας που υπήρχε μεταξύ των παραγόντων αυτών τον τελευταίο καιρό δείχνει να φέρνει κάποιο αποτέλεσμα, το οποίο επί της ουσίας θα φανεί στις αρχές άλλης εβδομάδας.

Δεδομένο θεωρείται ότι ήδη από σήμερα ξεκίνησε μια προσπάθεια στελέχωσης του ρόστερ, καθώς μετά τα όσα έγιναν, δεν είχε μείνει κάποιος παίκτης στην ομάδα. Κάτι που μόνο εύκολο δεν φαίνεται την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αλλά θα γίνει μια προσπάθεια με ότι καλύτερο μπορεί να προκύψει.

Σε αυτό το κομμάτι προσφέρθηκε να βοηθήσει και ο Γιάννης Κερλίδης, ο οποίος χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στη Νάουσα από την θητεία του στον πάγκο της ομάδας, αλλά και ο ίδιος από την πλευρά του τρέφει μια αγάπη προς τον σύλλογο.

Θα προταθούν δηλαδή κάποιοι ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι, κυρίως Ναουσαίοι οι οποίοι δεν πήγαν σε άλλες ομάδες, περιμένοντας με την ελπίδα να μπορέσει ο ΦΑΣ να ορθοποδήσει, ενώ παράλληλα θα προωθηθούν και 5-6 παίκτες από την Ακαδημία του Δ. Κοτζάμπαση, η οποία στο αυριανό ματς Κυπέλλου θα είναι αυτή που θα πάρει μέρος με αντίπαλο τον Αχιλλέα.

Σχετικά με την θέση του προπονητή, δεν αποκλείεται να συνεχίσει ο Δημήτρης Κοτζάμπασης στον πάγκο της ομάδας ή ακόμα και να αναλάβει ο Γιάννης Κερλίδης, με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά!

Εξέλιξες ουσιαστικές θα υπάρξουν από την ερχόμενη Δευτέρα, με ιδιαίτερο βάρος όπως προαναφέραμε να δίνεται στο κομμάτι του ρόστερ, με δεδομένο ότι σε κάτι περισσότερο από μια εβδομάδα θα ξεκινήσει και το πρωτάθλημα.

Όλοι ελπίζουν ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό και η ομάδα θα έχει μια αξιοπρεπή παρουσία τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS