Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σε μια κλωστή κρέμεται το... αύριο του ΦΑΣ Νάουσα!

Σε μια κλωστή κρέμεται το... αύριο του ΦΑΣ Νάουσα!

Κυριολεκτικά σε μια κλωστή κρέμεται το αύριο του ΦΑΣ Νάουσα, καθώς απ' ότι φαίνεται τα πράγματα δεν δείχνουν αισιόδοξα, όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι.

Τα όσα εκτυλίχθησαν το προηγούμενο διάστημα όχι μόνο "διέσυραν" το προφίλ και την ιστορία της Νάουσας, αλλά φαίνεται ότι αποτρέπουν και κάποιους παράγοντες που είχαν την διάθεση να βοηθήσουν τον ΦΑΣ με την εμπλοκή τους στα διοικητικά, με τα πράγματα να οδηγούνται σε αδιέξοδο!

Στα όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα και είναι σαφές ότι έχουν επηρεάσει την όλη κατάσταση, ο κόσμος και τα μέλη του ΦΑΣ ζητούν να βγει κάποιος και να πει έστω ορισμένες κουβέντες, να αναλάβουν κάποιοι τις ευθύνες τους, να απολογηθούν στα μέλη του συλλόγου και γενικά να δώσουν εξηγήσεις, κάτι που δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έγινε. Το βέβαιο είναι ότι έγιναν πολλά λάθη και αυτό που αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας "ποιος πρόδωσε ποιον, ποιος εξέθεσε ποιον;" φαίνεται ότι επαληθεύτηκε.

Στο δια ταύτα... αύριο Τετάρτη (28/9) υπάρχει Γενική Συνέλευση, όπως είχε ανακοινωθεί, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι αισιόδοξος για το αν θα βρεθεί λύση στο διοικητικό. Υπήρξαν ορισμένα μέλη από την προηγούμενη διοίκηση, υπό τον κ. Κυράνο, που ήθελαν να βοηθήσουν και είχαν πάρει κάποιες διαβεβαιώσεις ότι θα στηριχτούν, αλλά απ' ότι φαίνεται δεν έφερε και αυτή η προσπάθεια κανένα αποτέλεσμα.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι πολύ δύσκολα (σχεδόν αδύνατον) μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, θα βρεθεί λύση αύριο στην προγραμματισμένη Γ.Σ. που και αυτή ακόμα είναι αμφίβολο αν θα πραγματοποιηθεί!

Ο ΦΑΣ Νάουσα πλέον βρίσκεται σε μια κατάσταση πρωτοφανή στα 60 χρόνια της ιστορίας του (1962-2022) και αυτό βαραίνει πολλούς. Δεν είναι ώρα να καταλογιστούν ευθύνες, παρότι κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει, αλλά είναι ώρα να βρεθεί άμεσα μια λύση, η οποία θεωρείται απίθανο να διαφανεί τουλάχιστον αύριο!

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS