Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Με προβλήματα η "πρώτη" του Διαβατού - Δήλωση Συμπεθέρη για τη νέα σελίδα της ομάδας

Με προβλήματα η "πρώτη" του Διαβατού - Δήλωση Συμπεθέρη για τη νέα σελίδα της ομάδας

Με προβλήματα, κυρίως γηπεδικά, ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του ο Ατρόμητος Διαβατού, ο οποίος επιστρέφει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας.

Στη νέα αυτή προσπάθεια έβαλαν "πλάτη" 15 νεαρά άτομα από το χωριό που στελεχώνουν την διοίκηση της ομάδας, ενώ χρέη προπονητή εκτελεί ο παλιός ποδοσφαιριστής της Βέροιας και της Νάουσας, Δήμος Συμπεθέρης.

Ο Ατρόμητος θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν από το πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας, με στόχο να καθιερωθεί και πάλι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας.

Για τη νέα σελίδα της ομάδας του Διαβατού, ο Δήμος Συμπεθέρης δήλωσε στο kerkidasport.gr τα εξής:

"Σήμερα ξεκίνησε μια νέα σελίδα στον Ατρόμητο Διαβατού. Εδώ και αρκετούς μήνες προσπαθούμε να οργανώσουμε και να παρουσιάσουμε με υπομονή και θέληση, το όραμα που έχουμε για την ομάδα. Είμαστε στην διοίκηση 15 παιδιά, όλοι νεαροί, που ο καθένας βοηθάει με τον δικό του τρόπο.

Όλους αυτούς τους μήνες μας έχουν στηρίξει αρκετοί επιχειρηματίες από το Διαβατό, το Μακροχώρι και τη Βέροια, ακόμα και σε βαθμό που δεν το περιμέναμε. Το ότι έδειξαν ενδιαφέρον στο άκουσμα ότι επανέρχεται ο Διαβατός, είναι κάτι που μας δίνει ώθηση για κάτι παραπάνω.

Στόχος μας είναι να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ανήκει και να τον κάνουμε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματα, αλλά και να επανέλθει ο σεβασμός για την ομάδα στην περιφέρεια.

Αγωνιστικά, είμαστε ακόμα σε στάδιο ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχει κλείσει το ρόστερ, με αρκετούς νεαρούς παίκτες αλλά και κάποιους έμπειρους, που μπορούν να προσφέρουν θετικά στην ομάδα.

Όσο για εμένα, προσωπικά θα εκτελώ χρέη προπονητή μέχρι να βρει η ομάδα το δρόμο της και να πετύχει κάτι αξιόλογο, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS