Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φιλική ήττα από τον Αιγινιακό για τη Μελίκη - Τιμήθηκε ο Γ. Ντάμτσιος (video)

Φιλική ήττα από τον Αιγινιακό για τη Μελίκη - Τιμήθηκε ο Γ. Ντάμτσιος (video)

Εντός έδρας φιλική ήττα από τον πιο έτοιμο Αιγινιακό γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου (24/9) ο Φίλιππος Μελίκης, με το βαρύ σκορ 6-0.

Οι "ερυθρόλευκοι" της Ημαθίας στάθηκαν καλά στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη έπαθαν "μπλακ άουτ" με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πετύχουν 6 τέρματα!

Το σκορ άνοιξε ο Φιρινίδης στο 50', ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Πιερίας, μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια του Χατζηδίμπα και σουτ στο δοκάρι. Στο 65' ο Σαββίδης έγραψε το 0-3, ενώ στο 72' ο Χατζηδίμπας το 0-4. Ο Καπετάνος στο 80' με σουτ σημείωσε το 0-5, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε 5 λεπτά αργότερα ο Παυλίδης.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα ο Φίλιππος Μελίκης βράβευσε τον Γιώργο Ντάμτσιο, νυν προπονητή του Αιγινιακού, για την προσφορά του στην ομάδα (δείτε παρακάτω το βίντεο).

Διαιτητές: Μαυρίδης, Μουρατίδης, Μητρόπουλος

ΜΕΛΙΚΗ: Καψάλης Λ., Ηλιάδης, Παρσόπουλος, Τσιφλίδης, Βουλγαράκης, Καραγκιοζόπουλος, Αργυρόπουλος, Ψάλτης, Καψάλης, Κοντογιάννης, Κρίστιαν.
Έπαιξαν και οι Μπουκουβάλας, Καρντενίδης, Χολέβας, Νατσιάλης, Πατσιαβούρας, Καραβαδές, Καλαϊτζίδης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Κύρου, Δαραής, Παππάς, Ρίζος, Μπουντάνι, Κιρκιλιανίδης, Τσολακίδης, Χατζηδίμπας, Καπετάνος, Σαββίδης, Καραχιώτης.
Αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Παυλίδης, Τασιώνας, Βουλτσίδης, Φιρινίδης.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS