Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τσαχουρίδης: "Ήθελα να κάνω μεγάλο τον ΦΑΣ - Αρνήθηκαν επειδή είμαι από Βέροια"

Τσαχουρίδης: "Ήθελα να κάνω μεγάλο τον ΦΑΣ - Αρνήθηκαν επειδή είμαι από Βέροια"

Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας του Αστέρα Τριποτάμου, Γιώργος Τσαχουρίδης, απάντησε μέσω των social media σε άρθρο του kerkidasport.gr για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα της Νάουσας, βγάζοντας αγανάκτηση και πικρία για τα όσα συνέβησαν πρόσφατα, κατά την εμπλοκή του στον ΦΑΣ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

"Εγώ ζήτησα τον ΦΑΣ Νάουσα να τον κάνω μεγάλο, να φτιάξω μια ομάδα που να στέκεται με αξιοπρέπεια στις εθνικές κατηγορίες. Πλήρωσα χρήματα χωρίς να έχω υποχρέωση, έχασα χρόνο από την καθημερινότητά μου προσπαθώντας να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει στην ομάδα. Τη Δευτέρα είχα τα ηνία, την Τρίτη μου τα πήραν πίσω, την Τετάρτη μου ζητούσαν να πληρώσω, την Πέμπτη με έδιωχναν. Το πρόσχημα? Ότι ήμουν από τη Βέροια.

Δεν έχω καμία απολύτως ευθύνη για την κατάντια του εγχειρήματος και προκαλώ δημόσια σε συνέντευξη τύπου τον οποιοδήποτε να αντικρούσει αυτά που γράφω. Δύο ομάδες κατέστρεψαν κι αυτό είναι το πρώτο που θα έπρεπε να απασχολεί τους φιλάθλους. Ασυνέπεια, ανευθυνότητα, προχειρότητα είναι οι λέξεις που ταιριάζουν σε όσα όλα έχουν συμβεί στην περιβόητη συγχώνευση, μετονομασία ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε.

Είχα την διάθεση να τρέξω την ομάδα μόνος μου και μου το αρνήθηκαν. Έφυγα χάνοντας χρόνο και χρήματα. Υπερασπιστηκα την προσπάθεια από την αρχή και το μόνο που συνάντησα ήταν πονηριά και παγαποντιες. Πράγματα που σε μένα δεν περνάνε. Το έργο αυτό έχει συνέχεια αλλά από άλλο μετερίζι που δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να φτάσουν εκεί τα πράγματα.

Διαβάζω πολύ καιρό σχόλια, δηλώσεις, δημοσιεύματα και δεν απάντησα. Δεν με ενδιαφέρουν σχήματα, προσπάθειες και εγχειρήματα που έχουν σάπιες βάσεις. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υγιείς φιλάθλους της Νάουσας και του Αστέρα Τριποτάμου και να ευχηθώ να βρουν οι ομάδες τον δρόμο που τους πρέπει".

Τσαχουρίδης Ε. Γεώργιος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS