Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΦΑΣ Νάουσα: Παραιτήθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. - Στις 21/9 βγαίνει η νέα διοίκηση

ΦΑΣ Νάουσα: Παραιτήθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. - Στις 21/9 βγαίνει η νέα διοίκηση

Την παραίτησή τους υπέβαλαν όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΦΑΣ Νάουσα, με την κρίσιμη Γενική Συνέλευση του συλλόγου να προγραμματίζεται για την ερχόμενη Τετάρτη 21/9 στις 7μμ, ώστε να αναδειχθεί -καλώς εχόντων των πραγμάτων- η νέα διοίκηση, που θα τρέξει την ομάδα στην Α’ ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά τα μέλη του απελθόντος πλέον Δ.Σ. ήταν τα εξής: Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, Πέτρος Αραμπατζής, Βασίλης Παρούτης, Χρήστος Κερμανίδης, Νίκος Τάνος, Νίκος Καζίλης, Μάκης Θεοδωρίδης, Γιώργος Χρυσανθίδης, Χάρης Παπουτσής, Σωτήρης Δίντσης, Αντώνης Νούσης.

Έτσι λοιπόν άπαντες στον ιστορικό σύλλογο βρίσκονται αν αναμονή των εξελίξεων και της ανάδειξης της νέας διοίκησης, για να περισωθεί ότι απέμεινε από όλη αυτή την ιστορία και τα τραγικά λάθη που έγιναν!

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS