Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πάει πίσω η έναρξη της Α’ ΕΠΣΗ – Το πολύ 10 οι ομάδες τη νέα περίοδο

Πάει πίσω η έναρξη της Α’ ΕΠΣΗ – Το πολύ 10 οι ομάδες τη νέα περίοδο

Την ερχόμενη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου εκπνέει η προθεσμία για να δηλώσουν συμμετοχή οι ομάδες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας.

Το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει εκδοθεί η απόφαση της ΕΠΟ για το πού θα αγωνίζεται ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (Γ’ Εθνική ή τοπικό), θα πάει πίσω την έναρξη της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΗ, ενώ και η κλήρωση του πρωταθλήματος θα μετατεθεί.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΗ θα είναι 9 ή 10 στον αριθμό. Μακροχώρι, Μελίκη, Αγ. Μαρίνα, Κοπανός, Αλεξάνδρεια, Αγ. Γεώργιος, Λευκάδια, ΠΑΕ Βέροια και Ολυμπιακός Ν. (δέχθηκε την «προαγωγή») είναι οι σίγουρες, ενώ ερωτηματικό αποτελεί όπως προαναφέραμε ο Μ. Αλέξ. Τρικάλων. Δεν δήλωσαν μέχρι τώρα συμμετοχή η Αγκαθιά, η Κουλούρα και το Ροδοχώρι, ενώ δεν δέχθηκαν να «προαχθούν» το Ζερβοχώρι, το Παλαιοχώρι και η Καψόχωρα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb