Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Απόλλων Αγ. Γεωργίου: 70 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας

Απόλλων Αγ. Γεωργίου: 70 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας

Δελτίο τύπου εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, σχετικά με την γιορτή που έγινε για την συμπλήρωση των 70 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας.

Αναλυτικά:

Στις 19/8/2022 γιορτάσαμε τα 70 έτη από την ίδρυση της ερασιτεχνικής μας ομάδας. 70 χρόνια ποδοσφαιρικής ιστορίας, όπου τέσσερις τουλάχιστον γενιές των συγχωριανών μας πέρασαν από τα τμήματα της ομάδας, αποτελώντας μέλη μιας μεγάλης οικογένειας. Μαζί αγωνιστήκαμε, μαζί αγωνιούσαμε και μαζί συνεχίζουμε. ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας και αισιόδοξοι για τον μέλλον αυτής την οικογένειας. Ο εορτασμός των 70 γενεθλίων συνέπεσε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β ΕΠΣ Ημαθίας.

Στην εκδήλωση που διοργανώσαμε μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδης και ο Αντιδήμαρχος  Βέροιας και συγχωριανός Παπαδόπουλος Βασίλης. Ο κ. Καλαϊτζίδης παρόλο που έπρεπε να παρευρεθεί και σε παράλληλη εκδήλωση στο Σέλι, ήταν εκεί εκφράζοντας για μία ακόμα φορά την αμέριστη στήριξη του στην ομάδα μας. Ο Παπαδόπουλος Βασίλης ήταν και συνεχίζει να είναι μέλος της ποδοσφαιρικης μας οικογένειας φορώντας την φανέλα του Απόλλων ως παίκτης, μα και βασικός υποστηρικτής και συμπαραστάτης μέσο της θεσμίκης του πλέον ιδιότητας.

Με την λειτουργία της ακαδημίας διασφαλίζουμε την συνέχιση της ιστορίας μας και ατενιζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Στην προσπάθεια αυτή έχουμε την σημαντική υποστήριξη των χορηγών μας, που τους ευχαριστούμε από καρδιάς και την αμέριστη συμπαράσταση των συγχωριανών μας, που μας δίνει την απαραίτητη δύναμη να συνεχίσουμε.

Μετά τιμής

το ΔΣ του

Απόλλων Αγίου Γεωργίου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS