Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τέλος από τον ΦΑΣ Νάουσα ο Παντζαρτζίδης

Τέλος από τον ΦΑΣ Νάουσα ο Παντζαρτζίδης

Παρελθόν από την ομάδα της Νάουσας αποτελεί μετά από 7 χρόνια ο 25χρονος επιθετικός Νίκος Παντζαρτζίδης.

Στο μήνυμα που ανεβασε στα social media αναφέρει:

Τίτλοι τελους λοιπόν. Μετά από 7 χρόνια ήρθε και αυτή η στιγμή. Τόσο κράτησε ενα πολύ όμορφο αλλά κ δύσκολο ταξίδι. Με χαρές, λύπες, γέλια, κλάμματα.

Ήρθα σαν ενας πιτσιρικας από ένα χωριό, χωρις να ξέρω το μεγεθος αυτού του συλλόγου. Πέρασα πολλά και πέρασαν πολλά.Όμως ήμουν εδώ.

Στα εύκολα κ στα δύσκολα,προσπάθησα και έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου στο να φτάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Κυρίως στα δύσκολα δεν εγκατέλειψα ποτε αντιθέτως έκανα ότι μπορώ καλυτερο γι αυτόν τον σύλλογο.

Δεν τα είχα ούτε θα τα έχω ποτε καλά με όλους, διότι έχω μια προσωπικότητα που δεν μου επιτρέπει να κρυβομαι πίσω απ το δάχτυλο μου, ούτε να δίνω φθηνές δικαιολογίες.

Οι δρόμοι χωρίζουν, ο λόγος απλά αιωρειτε. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι γιατί στα δύσκολα δεν πήδηξα απ το καράβι, αλλά προτίμησα να κάνω κουπί. Το αν προσέφερα αρκετά θα το κρίνει ο κόσμος και θα το δεχτω. Μιας και Η Ναουσα είναι ο κόσμος της.

Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί ίσως κάποιοι ενοχληθούν, αν κ θα ήθελα να νιώσουν την ενόχληση που νιωθω εγω. Εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα οτι καλύτερο, για φέτος και όχι μόνο.

Εύχομαι να φτάσει εκεί που της αξίζει και ενα κομμάτι μου θα μείνει εκεί. Εις το επανιδείν ΝΑΟΥΣΑΡΑ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS