Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βελτιώσεις γηπεδικών εγκαταστάσεων στον ΦΑΣ Νάουσα - Ευχαριστήριο σε ΠΑΕ Βέροια

Βελτιώσεις γηπεδικών εγκαταστάσεων στον ΦΑΣ Νάουσα - Ευχαριστήριο σε ΠΑΕ Βέροια

Σε εργασίες συντήρησης και επανασποράς του γηπέδου ποδοσφαίρου προχωρά αυτόν τον καιρό η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα, με στόχο να προσφέρει αρτιότερες προπονητικές και αγωνιστικές συνθήκες στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αντίστοιχες εργασίες ξεκίνησαν και στα γήπεδα Γιαννακοχωρίου, Μονοσπίτων και Στενημάχου, τα οποία θα δύνανται να χρησιμοποιούνται ως βοηθητικά των προπονήσεων της ομάδας, προκειμένου να διατηρηθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρου του δημοτικού σταδίου.

Στην κατεύθυνση αυτή και σε αγαστή συνεργασία με την ΠΑΕ Βέροια χρησιμοποιείται τον καιρό αυτό εξοπλισμός της, προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η ομάδα του ΦΑΣ ευχαριστεί τον Αχιλλέα Μπίκα και την ΠΑΕ Βέροια για την κατανόηση και τη θερμή αποδοχή του αιτήματος.

Εργασίες συντήρησης -εξωραϊσμός, βελτιώσεις, ελαιοχρωματισμοί κ.α.- θα γίνουν σε συνεννόηση με τον Δήμο Νάουσας το επόμενο διάστημα και σε άλλα σημεία του αγωνιστικού χώρου και της κερκίδας του δημοτικού σταδίου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb