ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τ. Χουρσουζίδης: «Να καταφέρει ο Τριπόταμος να καθιερωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Μετά το τελευταίο ματς της ομάδας του στα μπαράζ ανόδου, όπου κατάφερε να πετύχει το απόλυτο των νικών, ο τεχνικός του Αστέρα Τριποτάμου Τάσος Χουρσουζίδης έκανε στο kerkidasport.gr τις παρακάτω δηλώσεις:

«Μια χρόνια γεμάτη ωραίες στιγμές έφτασε στο τέλος της. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους όσους έβαλαν το λιθαράκι τους για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Χτίσαμε κάτι σπουδαίο που πλέον έχει βάσεις και για την επόμενη χρονιά.

Σχετικά με τον σημερινό αγώνα η ομάδα μου εμφανίστηκε για ακόμα ένα παιχνίδι αρκετά σοβαρή και δεν φάνηκε να επηρεάζεται απ το γρήγορο γκολ που δέχτηκε στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου, καθώς με δυο γρήγορα γκολ πριν την ανάπαυλα ανατρέψαμε την κατάσταση.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερες δυνάμεις και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες πετύχαμε ακόμα δυο τέρματα. Δίκαια καταφέραμε να πετύχουμε το απόλυτο με έξι νίκες στη διαδικασία των μπαράζ αλλά και να καταφέρουμε το αήττητο για 39 παιχνίδια σε όλη τη χρονιά κι αυτό φάνηκε μέχρι και την τελευταία ημέρα από την σοβαρότητα όλων των ανθρώπων που δούλευαν και πλαισίωναν την ομάδα του Αστέρα από κάθε πόστο.

Το ότι αυτή η ομάδα κατάφερε να διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή της ΕΠΣ Ημαθίας μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, ενώ στα μπαράζ με αντιπάλους έξι πρωταθλητές άλλων νομών κατακτήθηκε η πρώτη θέση πολύ πιο εύκολα και με μόνο νικηφόρα αποτελέσματα λέει πολλά.

Εύχομαι ο κόσμος να αγκαλιάσει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια του κ. Τσαχουρίδη την επόμενη χρονιά, έτσι ώστε να υπάρξει ανάλογη συνέχεια με αρκετές επιτυχίες για το σωματείο του Τριποτάμου και να καταφέρει να καθιερωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Καλό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο».