ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τάσος Χουρσουζίδης: «Είμαι προπονητής στην καλύτερη ομάδα»

Μετά την εντός έδρας νίκη επί του ΑΟ Χανιώτης με 3-0, που «σφράγισε» και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ο προπονητής του Αστέρα Τριποτάμου, Τάσος Χουρσουζίδης δήλωσε στο kerkidasport.gr τα εξής:

«Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτή τη μαγική χρόνια για την ομάδα του Τριποτάμου. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο προπονητικό τιμ τον Διονύση Γρηγορόπουλο και Θανάση Αϊδαρινη, την διοίκηση που ήταν δίπλα μας, όλους τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά πάνω απ όλα τον πρόεδρο της ομάδας κ. Τσαχουρίδη Γιώργο για την αμέριστη στήριξη του προς το πρόσωπο μου καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Σήμερα καταφέραμε να κερδίσουμε μια ομάδα η οποία ήταν αήττητη στη διαδικασία των μπαράζ. Πετύχαμε το πρώτο τέρμα λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, γκολ που μας έδιωξε το άγχος με αποτέλεσμα να διαχειριστούμε πιο εύκολα το ματς μέχρι τη λήξη του. Πιστεύω πως η Χανιώτη θα είναι μια απ τις τρεις ομάδες που θα κερδίσουν ένα απ’ τα εισιτήρια για την επόμενη κατηγορία, βάσει ποιότητας και προγράμματος.

Έχουμε ακόμα δυο δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, με στόχο πέρα απ’ το αήττητο να πετύχουμε και το απόλυτο νικών στα μπαράζ. Πρώτος στόχος την Κυριακή η νίκη εναντίον του Σβορώνου. Στην αρχή της διαδικασίας των μπαράζ αρκετοί δεν μας πίστεψαν αλλά δώσαμε τα διαπιστευτήρια μας στο γήπεδο.

Είμαι προπονητής στην καλύτερη ομάδα και στα επόμενα δυο παιχνίδια θα το αποδείξουμε ξανά. Θα ξεκουραστούμε αύριο και την Παρασκευή θα δουλέψουμε για το ματς της Κυριακής. Εύχομαι ο κόσμος της Ημαθίας να ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας και να μας στηρίξει στο τελευταίο εντός έδρας του Αστέρα Τριποτάμου στο Μακροχώρι».