Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τ. Χουρσουζίδης: «Κάναμε ακόμα ένα βήμα προς τον στόχο μας»

Τ. Χουρσουζίδης: «Κάναμε ακόμα ένα βήμα προς τον στόχο μας»

Στο kerkidasport.gr μίλησε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Εθνικό Γιαννιστών, ο προπονητής του Αστέρα Τριποτάμου, Τάσος Χουρσουζίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σήμερα κάναμε ακόμα ένα βήμα προς τον στόχο μας με την νίκη μας μέσα στην έδρα του Εθνικού Γιαννιτσών. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που για ακόμα ένα παιχνίδι τήρησαν το πλάνο και έδειξαν σοβαρότητα απέναντι σ έναν πολύ σοβαρό αντίπαλο, καταφέρνοντας να πετύχουμε το απόλυτο νικών στον όμιλο μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την καθολική κατοχή της μπάλας αλλά δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο αποφασισμένοι, δεν αλλάξαμε κάτι στο τρόπο παιχνιδιού μας, αλλά με τις αλλαγές που έγιναν καταφέραμε να δώσουμε ενέργεια και να προηγηθούμε στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου. Από κει και πέρα όλα ήταν πιο εύκολα καθώς βρήκαμε αρκετούς χώρους στις πλάτες του αντιπάλου, πετυχαίνοντας ακόμα δυο τέρματα. Ο αγωνιστικός χώρος στο εθνικό στάδιο Γιαννιτσών ήταν άψογος και μας βοήθησε να παίξουμε με τον τρόπο που επιθυμούμε.

Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία τους ανθρώπους του Εθνικού και να ευχηθώ στην ομάδα τους καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες. Κοιτάμε πλέον το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με την Χανιώτη όπου με νίκη σφραγίζουμε και μαθηματικά την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Είναι μια απαιτητική χρόνια με πολλά παιχνίδια και είναι ευκαιρία μπροστά στον κόσμο της Ημαθίας να κλειδώσουμε ένα από τα εισιτήρια της ανόδου. Εύχομαι ο κόσμος να είναι εκεί να μας συμπαρασταθεί σε έναν ακόμα δύσκολο αγώνα για την ομάδα μας και υποσχόμαστε να κάνουμε τα πάντα για να φύγουν χαρούμενοι απ το γήπεδο του Μακροχωρίου».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS