Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σπουδαίο διπλό του Αστέρα Τριποτάμου στα Γιαννιτσά!

Σπουδαίο διπλό του Αστέρα Τριποτάμου στα Γιαννιτσά!

Ολοταχώς προς την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία οδεύει ο Αστέρας Τριποτάμου!

Η ομάδα της Ημαθίας πέρασε και από τα Γιαννιτσά, επικρατώντας με 3-0 του τοπικού Εθνικού, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου και παρέμεινε μόνη πρώτη, δείχνοντας ότι πολύ δύσκολα θα χάσει το... τρένο της ανόδου!

Αγωνιστικά, ο Αστέρας ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, απέναντι στην αξιόλογη ομάδα των Γιαννιτσών που τα έδωσε όλα για να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

Το πρώτο 45λεπτο έληξε με το λευκό 0-0 και τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες καλές στιγμές μπροστά στις αντίπαλες εστίες.

Στην επανάληψη ο Τριπόταμος ήταν πιο αποτελεσματικός και στο 70' πήρε το προβάδισμα στο σκορ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Μετάι λίγο μέσα από την περιοχή.

Τέσσερα λεπτά αργότερα  ο Χιντίδης με κεφαλιά, μετά από κόρνερ και πρώτη κεφαλιά Μπαλάφα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2, ενώ στο 80' οι Ημαθιώτες βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Βασιλείου, ο οποίος την τελευταία στιγμή ανακόπηκε, η μπάλα κατέληξε στον Μετάι που με πλασέ σε κενή εστία έγραψε το τελικό 0-3!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Καμπαλής, Χατζηλιάδης, Κυρτεγίδης, Γκογκολούδης, Γουστέρης, Καμπάνης (76' Λιτοβολής), Τσιλογλανίδης (85' Μιχαηλίδης), Σιδώρης, Χριστοφόρου, Σιδέρης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ: Κύρου, Μπαλάφας, Μπέσας, Γιτίδης, Τ. Παπαδόπουλος (60' Μπικιάρης), Κόλα (78' Μπρέγκου), Προβατίδης, Μετάι (83' Μανώλης), Γιόνδης (83' Τούφας), Αχαλινόπουλος, Μπουλάρι (78' Βασιλείου).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΟΚ Κρηστώνης - Μελιτέας Μελίτης 2-1
Αναγ. Επανομής - ΑΟ Χανιώτης 0-2
Εθνικός Γιαννιτσών - Αστέρας Τριποτάμου 0-3
Ρεπό: ΓΑΣ Σβορώνου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1) Αστέρας Τριποτάμου 9
2) ΑΟ Χανιώτης 5
3) ΠΑΟΚ Κρηστώνης 5
4) ΓΑΣ Σβορώνου 4
5) Αναγ. Επανομής 4
6) Εθνικός Γιαννιτσών 4
7) Μελιτέας Μελίτης 1

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS