ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τ. Χουρσουζίδης: "Με νίκη την Κυριακή εξασφαλίζουμε σε μεγάλο βαθμό την άνοδο"

Μετά το νικηφόρο ματς του Αστέρα Τριποτάμου επι του Μελιτέα Μελίτης με 5-0, ο τεχνικός της Ημαθιώτικης ομάδας Τάσος Χουρσουζίδης δήλωσε στο kerkidasport.gr τα εξής:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό που έδειξαν, σε ένα παιχνίδι όπου δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη.

Προηγηθήκαμε σε ακόμα ένα παιχνίδι πολύ γρήγορα, με τον Γιόνδη να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα, πετυχαίνοντας καρέ τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο και τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς εκεί.

Αυτό μας επέτρεψε να ξεκουράσουμε στη συνέχεια κάποιους ποδοσφαιριστές γιατί ακολουθούν πολύ δυσκολότερα ματς. Στα θετικά του αγώνα κρατάω την αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Μελίτης πετυχαίνοντας τους στόχους που έχει θέσει. Ακολουθεί το παιχνίδι στα Γιαννιτσά με τον Εθνικό, ο οποίος με τη νίκη του επί του Σβορώνου μπήκε πλέον δυνατά στη διεκδίκηση μιας εκ των προνομιούχων θέσεων.

Θα δουλέψουμε σκληρά μέσα στην εβδομάδα για το παιχνίδι της Κυριακής καθώς σε περίπτωση νίκης εξασφαλίζουμε σε μεγάλο βαθμό ένα από τα εισιτήρια για την επόμενη κατηγορία».