ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τάσος Χουρσουζίδης: "Πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς - Κλειδί το γρήγορο γκολ"

Ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής του Αστέρα Τριποτάμου, Τάσος Χουρσουζίδης, μετά τη νίκη της ομάδας του στην Κρηστώνη επί του τοπικού ΠΑΟΚ με 2-1, στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Μετά την λήξη του παιχνιδιού, ο νεαρός τεχνικός έκανε στο kerkidasport.gr τις παρακάτω δηλώσεις:

"Κάθε πρεμιέρα κρύβει και εκπλήξεις. Μπορεί να μην πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τρεις πολύτιμους βαθμούς για την δύσκολη συνέχεια. Το κλειδί για εμας ήταν το γρήγορο γκολ που μας έδωσε το δικαίωμα να διαχειριστούμε το παιχνίδι όπως θέλαμε.

Τα τέρματα μας προήλθαν από δυο στατικές φάσεις χάρη στην εμπειρία των ποδοσφαιριστών μας στο ψηλό παιχνίδι. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς ιδιαίτερα στις θετικές μεταβάσεις αλλά δεν ήμασταν σοβαροί στην τελική προσπάθεια.

Πλέον το μυαλό όλων είναι στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Μελιτέα Μελίτης όπου με νίκη βάζουμε γερές βάσεις για τον στόχο της ανόδου.

Θα εκμεταλλευτούμε το ρεπό της Τετάρτης ώστε να δούμε τον επόμενο μας αντίπαλο αλλά και να βρούμε χρόνο να δουλέψουμε περισσότερο μέσα στην εβδομάδα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κρηστώνης για την αγωνιστικότητα της όσο και στην διοίκηση της για την άψογη φιλοξενία".