Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τ. Χουρσουζίδης: "Θα δώσουμε τα πάντα για την άνοδο στη Γ' Εθνική"

Τ. Χουρσουζίδης: "Θα δώσουμε τα πάντα για την άνοδο στη Γ' Εθνική"

Ο νταμπλούχος Ημαθίας, Αστέρας Τριποτάμου, ξεκινάει την Κυριακή (8/5) το "ταξίδι" του στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Οι "κυανόλευκοι" μετά από μια εξαιρετική σεζόν, παρουσιάζονται πανέτοιμοι για τα μπαράζ, όπου θα επιδιώξουν να κατακτήσουν μία εκ των τριών θέσεων που οδηγούν στην άνοδο, με τον προπονητή της ομάδας Τάσο Χουρσουζίδη να δηλώνει ενόψει των κρίσιμων αυτών αναμετρήσεων:

"Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς καταφέραμε να κάνουμε πράξη τον αρχικό μας στόχο που δεν ήταν άλλος απ την διεκδίκηση μιας εκ των προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην επόμενη κατηγορία. Η διοίκηση είναι δίπλα μας απ την πρώτη μέρα και ευχαριστούμε τον πρόεδρο κ. Τσαχουρίδη που μας έχει σταθεί σε όλες τις στιγμές εύκολες και δύσκολες καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Η δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος έστω και την τελευταία αγωνιστική με τον τρόπο που ήρθε αλλά και η κατάκτηση του κυπέλλου Ημαθίας απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας μας έχει δώσει επιπλέον ψυχολογική ώθηση και νομίζω ήρθε την κατάλληλη στιγμή να μας ενισχύσει.

Η ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα και βάσει προσωπικοτήτων αλλά και αγωνιστικής κατάστασης πιστεύω πως θα είναι μια απ τις τρεις ομάδες που θα χαμογελάσει και θα αλλάξει κατηγορία. Χρίζω δυο απ τα μεγαλύτερα φαβορί του ομίλου τον Σβορώνο και την Επανομή αλλά όλα αυτά θα αποδειχτούν στο γήπεδο. Έχουμε πλέον εικόνα απ όλους μας τους αντιπάλους έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις ξεχωριστές δυσκολίες του κάθε παιχνιδιού.

Δουλεύουμε σκληρά στο γήπεδο και δίνουμε υπόσχεση στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας αλλά και της Ημαθίας πως θα δώσουμε τα πάντα στους αγώνες μπαράζ για να εκπροσωπήσουμε τον νομό την επόμενη χρονιά στην ανώτερη κατηγορία".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS