Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Να ξεκινήσει με το δεξί τα μπαράζ ανόδου θέλει ο Αστέρας Τριποτάμου (video)

Να ξεκινήσει με το δεξί τα μπαράζ ανόδου θέλει ο Αστέρας Τριποτάμου (video)

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει τους αγώνες για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική κατηγορία ο νταμπλούχος Ημαθίας, Αστέρας Τριποτάμου.

Οι "κυανόλευκοι" προετοιμάστηκαν κατάλληλα όλη την εβδομάδα, υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Τάσου Χουρσουζίδη, ενόψει του πρώτου αγώνα μπαράζ, την Κυριακή (8/5) στις 4μμ εκτός έδρας με αντίπαλο τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Κιλκίς ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Τον αγώνα θα "σφυρίξει" ο κ. Γκαϊτατζής από τη Δράμα, έχοντας βοηθούς την κα Κοτανίδου και τον κ. Παστιάδη, επίσης του Συνδέσμου Δράμας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας στον 2ο όμιλο:

1η αγωνιστική (08/05)

ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Αστέρας Τριποτάμου

ΓΑΣ Σβορώνος-Μελιτέας Μελίτης

Εθνικός Γιαννιτσών-Αναγέννηση Επανομής

Ρεπό: ΑΟ Χανιώτης

Έτσι θα ανέβουν στη Γ’ Εθνική οι πρωταθλήτριες των Ενώσεων…

Οι πενήντα τρεις (53) Πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. και οι τρεις (03) Δευτεραθλήτριες Ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων, δηλαδή συνολικά πενήντα έξι (56) Ομάδες, λαμβάνουν μέρος στους αγώνες κατάταξης για τον προβιβασμό στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Από τους 8 ομίλους των 7 ομάδων έκαστος, θα προβιβασθούν οι τρεις (03) πρώτες ομάδες από την τελική βαθμολογική κατάταξη του κάθε ομίλου. Συνολικά θα προβιβασθούν από το εν λόγω πρωτάθλημα στη Γ΄ Εθνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023, είκοσι τέσσερις (24) ομάδες.

Το πρωτάθλημα Πρωταθλητριών Ομάδων των Ε.Π.Σ. θα διεξαχθεί σε ένα γύρο και κάθε σωματείο θα αγωνιστεί σε 3 αγώνες εντός, 3 εκτός και θα έχει ένα ρεπό.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS