ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανακοίνωση του Αστέρα Τριποτάμου για τον τελικό κυπέλλου

Από τον Αστέρα Τριποτάμου, ο οποίος κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Ημαθίας, κερδίζοντας στα πέναλτι την Τετάρτη (27/4) τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων, ανακοινώθηκαν τα εξής:

Συγχαρητήρια για τον χθεσινό αγώνα του τελικού κυπέλλου στις δύο ομάδες που κατάφεραν να κρατήσουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων αμείωτο μέχρι το τέλος. Για εμάς δεν υπάρχει νικητής και ηττημένος. Άξιοι συγχαρητηριων οι παίκτες, οι διοικούντες και ο προπονητής της ομάδας του Μεγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας γιατί παρόλο που στο τέλος δεν χαμογέλασαν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων δίνοντας συγχαρητήρια στο νικητή.

Έδειξαν ότι είναι μια ομάδα που αξίζει να είναι στις μεγαλύτερες κατηγορίες γιατί έχει ποδοσφαιρικό πολιτισμό και σέβεται τον εαυτό της και τον αντίπαλο. Θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε τον πρόεδρο των Τρικάλων, Τάκη Παπαδόπουλο για την ομάδα που έχτισε όλα αυτά τα χρόνια ξοδεύοντας χρόνο και χρήματα. Ευχόμαστε ολόψυχα στην ομάδα των Τρικάλων να παραμείνει στην Γ εθνική έτσι ώστε να δικαιωθούν οι κόποι και η προσπάθεια των διοικούντων.

Συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές μας για την τιτάνια προσπάθεια που έκαναν και μας έκαναν περήφανους ξανά. Η προσπάθεια των παιδιών μας, η τύχη και ο Θεός του ποδοσφαίρου ήταν εχθές με τον Αστέρα Τριποτάμου.