ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α' ΕΠΣΗ: Η 7η αγωνιστική της Β' φάσης με την... ματιά της "Κ"

Συνεχίστηκε το περασμένο Σάββατο, με τα ματς της 7ης αγωνιστικής, η Β' φάση του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΗ, με κύριο χαρακτηριστικό τις νίκες όλων των γηπεδούχων.

Στα τέσσερα παιχνίδια που έγιναν, σημειώθηκαν 12 τέρματα, με τα περισσότερα (4) στο γήπεδο της Αγκαθιάς στο απιχνίδι της Νίκης με την γειτονική Μέλικη. Σκόραρε δις ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Κίτσας Γ. της Αγκαθιάς, ενώ ένας άλλος παίκτης που σκόραρε δις είναι Κι ο Βύζας του Άχθου Αρούρη.

Η διαιτησία σε γενικές γραμμές τα πήγε πολύ καλά, με μοναδική εξαίρεση τον Παπαργυρίου που τα «μούσκεψε» στο Άχθος Αρούρης – Κουλούρα.

Στα πλέι οφ, η Αγκαθιά νίκησε εντός έδρας με 3-1 τη Μελίκη και παρέμεινε μόνη πρώτη (έχει ένα ματς περισσότερο), ενώ τους τρεις βαθμούς πήρε και ο Τριπόταμος, που έκανε το ρεπό του, απέναντι στη Νάουσα, την οποία κέρδισε 2-0 στο γήπεδο του Μακροχωρίου, με δύο τέρματα στο πρώτο μέρος και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση.

Πολύτιμη για την συνέχεια της Β’ φάσης ήταν η νίκη του Ροδοχωρίου επί του Κοπανού. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1 και με τους τρεις βαθμούς που πήραν, διατήρησαν την διαφορά τους από τον Άχθο Αρούρη, που επίσης πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, η οποία τον κρατά ζωντανό στην μάχη της παραμονής, κόντρα στην Κουλούρα. Με γκολ που σημειώθηκε στην εκπνοή του ματς, οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 2-1 και διατηρήθηκαν τρεις βαθμούς πίσω από το Ροδοχώρι, με τους δυο τους να έχουν από ένα αγώνα λιγότερο, αυτόν τον μεταξύ τους.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΚΑΙ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ

ΑΓΚΑΘΙΑ – ΜΕΛΙΚΗ 3-1

Σκόρερ: 42’ Κίτσας 1-0, 48’ Κωστογλίδης 2-0, 67’ Κίτσας 3-0,

Διαιτητής: Ρηγόπουλος

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ – ΝΑΟΥΣΑ 2-0

Σκόρερ:29′ Μετάι, 45′ Τούφας

Διαιτητής: Μαυρίδης

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ – ΚΟΥΛΟΥΡΑ 2-1

Σκόρερ: 12’ Βύζας 1-0, 77’ Καλφούτζος 1-1, 90’

Διαιτητής: Παπαργυρίου

ΡΟΔΟΧΩΡΙ – ΚΟΠΑΝΟΣ 2-1

Σκόρερ: 38’ Τσίλης Δ. 1-0, 65’ Πέτγαζλης 2-0, 78’ Στογιάννης Δ. 2-1

Διαιτητής: Μαλούτας