ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δήλωση συγνώμης Ανδρέα Καλαϊτζίδη για επανόρθωση δηλώσεων και αποκατάσταση εφ. «ΚΕΡΚΙΔΑ» και Βύλλη Γαλανομάτη

Μετά τις δηλώσεις μου στην ραδιοφωνική αθλητική εκπομπή «ΕΛ ΜΑΝΤΡΙΓΑΛ» του ΑΚΟΥ 99.6, την Δευτέρα 31/01/2022, όπου με σχόλια μου προσέβαλα την εβδομαδιαία αθλητική εφημερίδα «ΚΕΡΚΙΔΑ», το αθλητικό site «kerkidasport.gr» και τον σύμβουλο έκδοσης της Γαβριήλ (Βύλλη) Γαλανομάτη του Γεωργίου, οφείλω με την παρούσα να αναιρέσω τα προσβλητικά σημεία των τότε δηλώσεών μου και να δηλώσω:

Η εβδομαδιαία αθλητική εφημερίδα «ΚΕΡΚΙΔΑ» και το αθλητικό site «kerkidasport.gr», που αποτελεί την ηλεκτρονική της έκδοση, αναγνωρίζω ότι βοηθούν και προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στα αθλητικά δρώμενα της Ημαθίας και δη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Η φράση μου «η εφημερίδα εξυπηρετεί συμφέροντα» ήταν απολύτως ατυχής και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, όπως και τα ανακριβή και ατυχή σχόλια και υπονοούμενά μου για δημοσίευμα με τίτλο «Στον…αέρα τρία «ελευθέρας» ποδοσφαιριστών ομάδας της Α’ ΕΠΣΗ» που ζητούσα λανθασμένα να ανακληθεί.

Περαιτέρω με τις ανωτέρω αναφορές μου έπληξα και προσωπικά τον Γαβριήλ (Βύλλη) Γαλανομάτη, ο οποίος έχει μια πολυετή δημοσιογραφική διαδρομή προσφοράς στα αθλητικά και δεν είχα σκοπό να τον προσβάλω.

Ως εκ τούτου ζητώ συγνώμη και ανακαλώ τα όσα προσβλητικά ανέφερα και δηλώνω ότι τιμώ την εφημερίδα και τον κ. Γαλανομάτη προσωπικά.