Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες για τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων

Ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες για τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων

Παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας, ξεκίνησε τη Δευτέρα 28 Ιουλίου με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες η προετοιμασία του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.

Συγκέντρωση στις 6.00 μ.μ. παρόντες 22 ποδοσφαιριστές, λίγοι οι απόντες για διάφορους λόγους, πολλά τα χαμόγελα, αλλά εκείνα που περίσσευαν ήταν η χαρά για την έναρξη της προετοιμασίας, ο ενθουσιασμός και η όρεξη για ''δουλειά'' από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, του προπονητή κ. Γιώργου Ντάμτσιου και της Διοίκησης. 

Στην αρχή έγινε η διανομή του αθλητικού υλικού, στη συνέχεια ομιλίες Προέδρου και προπονητή, παρουσίαση των νέων προσώπων, λίγα λόγια από τους ποδοσφαιριστές Σ. Αθανασιάδη, Μπ. Σαλτουρίδη, Δ. Σούρλα και Κ. Χαλβατζή, ακολούθησε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον πάτερ Θωμά και μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS