ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α' ΕΠΣΗ: Η 4η αγωνιστική της Β' φάσης με την... ματιά της "Κ"

Διεξήχθησαν το περασμένο Σάββατο οι αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής της Β' φάσης στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΗ. Στα τέσσερα παιχνίδια που έγιναν, γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι μοιράστηκαν τις νίκες, ενώ σε αυτά σημειώθηκαν 14 τέρματα, τα οποία πέτυχαν 13 παίκτες, αφού ο Τσακαλίδης Α. του Μακροχωρίου σκόραρε δύο φορές.

Στα πλέι οφ, ο Τριπόταμος, πέρασε με 2-0 από την Αγία Μαρίνα, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πολλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν έκανε γκολ, εξαιτίας του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ευαγγελόπουλου, που βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα. Έτσι έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας της Αγκαθιά που το Σάββατο είχε ρεπό, την οποία μάλιστα υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική στο μεγάλο ντέρμπι του πρώτου γύρου. Στο άλλο ματς, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, με το «αγγλικό» 2-3 και με ανατροπή, η Νάουσα κέρδισε στην Μελίκη, όπου βρέθηκε να χάνει στο ημίωρο με 2-0, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην αντίπαλη άμυνα, ισοφάρισε στο ημίχρονο σε 2-2 και στην επανάληψη με ένα πέναλτι στο 88΄ πήρε το τρίποντο.

Στα πλέι άουτ, η Κουλούρα πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-0 επί του Κοπανού και πήρε βαθμολογική ανάσα, αφού την φέρνει πιο κοντά στον στόχο της, την παραμονή στην κατηγορία. Απομακρύνθηκε επτά βαθμούς από το Ροδοχώρι, που έχασε 4-1 στο Μακροχώρι και τον Άχθο Αρούρη, που είχε ρεπό. Την επόμενη αγωνιστική θα αναμετρηθούν το Ροδοχώρι με τον Άχθο Αρούρη, ενώ θα προηγηθεί την Τετάρτη το αναβληθέν παιχνίδι του Ροδοχωρίου με την Κουλούρα. Δηλαδή αυτή την εβδομάδα, κατά πάσα πιθανότητα, θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, ως προς την τελευταία θέση, μπορεί όμως τα πράγματα να περιπλεχθούν.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

-ΠΛΕΙ ΟΦ-

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ 0-2

Σκόρερ: 41’ Προβατίδης, 59’ Μπικιάρης

Διαιτητής: Μαυρίδης

ΜΕΛΙΚΗ – ΝΑΟΥΣΑ 2-3

Σκόρερ: 24’ Παρσόπουλος 1-0, 30’ Γ. Ηλιάδης 2-0, 40’ Α. Ηλιάδης 2-1, 42’ Ντέλλας (π) 2-2, 88’ Αργυρίου (π) 2-3

Διαιτητής:Μελτζανίδης

-ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ-

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΡΟΔΟΧΩΡΙ 4-1

Σκόρερ: 8’ Χασιώτης 1-0, 70’ Γ. Τσακαλίδης 2-0, 75’ & 82’ Α. Τσακαλίδης 4-0, 88’ Τουμαράς 4-1

Διαιτητής: Μαλούτας

ΚΟΥΛΟΥΡΑ – ΚΟΠΑΝΟΣ 2-0

Σκόρερ: 68’ Τσακίρης, 88’ Γράτσιανος

Διαιτητής: Κελεσίδης

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"