ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α' ΕΠΣΗ: Η 2η αγωνιστική της Β' φάσης με την... ματιά της "Κ"

Συνεχίστηκε το περασμένο Σάββατο, με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής, η Β' φάση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Στα πλέι οφ, ο Τριπόταμος πέρασε με 2-0 από τη Νάουσα, της οποίας «έσβησε» και τις λιγοστές ελπίδες για διεκδίκηση της πρώτης θέσης, μιας και έμεινε 11 ολόκληρους βαθμούς πίσω από αυτή και συγχρόνως έβαλε γερές βάσεις για την δική του συνέχεια, αφού πέρασε από μία έδρα πολύ δυνατή, έστω και αν οι Ναουσαίοι μετρούσαν σημαντικές απουσίες. ‘Έδειξε, μετά και τον αγώνα κυπέλου της περασμένης Τετάρτης με το 0-3 μέσα στην Αγκαθιά, ότι ξέρει να κερδίζει τα μεγάλα παιχνίδια.

Η Αγκαθιά, πέρασε νικηφόρα 0-3 από τη Μελίκη και συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, έχοντας όμως ένα αγώνα παραπάνω από τον Τριπόταμο, που έκανε το ρεπό του.

Στα πλέι άουτ ο Κοπανός νίκησε με 3-0 το Ροδοχώρι και σφράγισε την παραμονή του, ενώ και η Κουλούρα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Αχθο Αρούρη.

Δέκα ήταν τα τέρματα που σημειώθηκαν στα τέσσερα παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής, με δέκα παίκτες να τα πετυχαίνουν, ενώ από τους αρχισκόρερ της κατηγορίας μόνο ο Κίτσας Γ. σκόραρε.

Αγωνιστικά τώρα, νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Αγκαθιάς από την Μελίκη, με την ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη να κερδίζει σε μια δύσκολη έδρα και με τους τρεις βαθμούς που κατέκτησε, παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Νικητής έφυγε από τη Νάουσα ο Τριπόταμος, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν, σημείωσαν δυο τέρματα και κέρδισαν 0-2. Οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα πολύ καλό ποιοτικά παιχνίδι το οποίο ήταν αμφίρροπο και κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων έως το τέλος.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Κουλούρας με τον Άχθο Αρούρη, με τους δύο αντιπάλους να βγαίνουν χαμένοι από το ισόπαλο αποτέλεσμα, μιας και η Κουλούρα ήθελε τη νίκη για να εξασφαλίσει από τώρα την παραμονή της, ενώ ο Άχθος Αρούρης χρειαζόταν τους τρεις βαθμούς για να πλησιάσει το Ροδοχώρι.

Ο Κοπανός «ζευγάρωσε» τις νίκες του στην Β’ φάση του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 3-0 του Ροδοχωρίου και πέρασε πάνω από το Μακροχώρι (ρεπό) στον βαθμολογικό πίνακα.

*Δεν υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι την επόμενη αγωνιστική, σε ότι αφορά τα πλέι οφ και οι υποψήφιοι για την πρώτη θέση αναμένεται να πάρουν εύκολα ή δύσκολα το τρίποντο. Για τα πλέι άουτ, ξεχωρίζει το παιχνίδι στο Ροδοχώρι, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Κουλούρα, βλέποντας μόνο τη νίκη, προκειμένου να αποφύγει τα δυσάρεστα.

TAYTOTHTA THΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Β΄ ΦΑΣΗΣ

Μελίκη – Αγκαθιά  0-3

Σκόρερ: 28′ Κίτσας Γ., 57′ Κοσέογλου, 82′ Κωστογλίδης Π.

Διαιτητής: Μελτζανίδης

Νάουσα – Τριπόταμος  0-2

Σκόρερ:  52′ Σαλπιγκίδης, 77′ Γιόνδης

Διαιτητής: Μαλούτας

Κουλούρα – Άχθος Αρούρης  1-1

Σκόρερ: 63′ Στριμπίνος Α  0-1, 67′ Μιχαηλίδης 1-1

Διαιτητής: Νησελίτης

Κοπανός – Ροδοχώρι  3-0

Σκόρερ: 44′ Στογιάννης Δ., 67′ Τσίλης (αυτογκ.), 74′ Οικονόμου Χ.

Διαιτητής: Γαβράς 

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»