ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΣΗ: Αλλαγές στο πρόγραμμα και ορισμοί εξ αναβολής αγώνων

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.) ανακοινώνεται ότι ο αναβληθείς αγώνας της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ-16 της Ένωσης ανάμεσα στις ομάδες ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ και ΑΕΤΟΣ ΛΑΖΟΧΩΡΙΟΥ ορίζεται να διεξαχθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 και ώρα 11 π.μ..

Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι ο αγώνας της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ένωσης ανάμεσα στις ομάδες ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ και ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ορίζεται να διεξαχθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 και ώρα 3:30 μ.μ.., όπως είχε αρχικά οριστεί, στο ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ αντί του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ που είχε αρχικά οριστεί.

Τέλος, ανακοινώνεται ότι ο εξ αναβολής αγώνας της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ένωσης ανάμεσα στις ομάδες ΑΠΣ ΡΙΖΩΜΑΤΩΝ και ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ μετατίθεται για το ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 και ώρα 4 μ.μ. αντί της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 και ώρας 3:30 μ.μ. που είχε αρχικά οριστεί.