ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΑΣ Βεργίνα: Πρωταθλητές στο γήπεδο, Πρωταθλητές και στη ζωή!

Ο ποδοσφαιρικός Σύλλογος ΜΑΣ Βεργίνας, με πλούσια ιστορία που ξεπέρασε τα όρια του Νομού Ημαθίας, επαναδραστηριοποιήθηκε μόλις πριν από ένα χρόνια, από μια παρέα φίλων που αγαπούν τον αθλητισμό και το χωριό τους.

Έτσι στην πρώτη τους επανεμφάνιση μετά από τέσσερα χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας κατέκτησε το πρωτάθλημα στον όμιλό του, αλλά σήμερα κέρδισε και το πρωτάθλημα στην ζωή!!!

Εκπληρώνοντας μια επιθυμία, του αδικοχαμένου πρώην προπονητή της ομάδας Μάκη (Πέπε) Αμπροικίδη, σήμερα Τετάρτη απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΜΑΣ Βεργίνας δέχθηκε την αποστολή του φορέα «Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών Ημαθίας» με επικεφαλής τον αστυνομικό Αντώνη Ιατρόπουλο.

Όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Βεργίνας γράφτηκαν εθελοντές δότες μυελού των οστών, δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο και την ευαισθησία τους για τον συνάνθρωπό τους που έχει την ανάγκη.

Για την απόφαση αυτή, ο αστυνομικός Αντώνης Ιατρόπουλος ανέφερε ότι «μια επιθυμία του φίλου  και συμπαίκτη μου Μάκη Αμπροικίδη που έφυγε νωρίς από κοντά μας ήταν να ενημερώσουμε και να γράψουμε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του χωριού του που ήταν προπονητής ως ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ! Σήμερα με την βοήθεια της διοίκησης πραγματοποιήσαμε την επιθυμία του ΠΕΠΕ στο γήπεδο της Βεργίνας. Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και την διοίκηση για την ευαισθησία τους και τους ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες! ΠΕΠΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ...».