Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πρώτη και αήττητη έκλεισε τον πρώτο γύρο η Κ16 των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας

Πρώτη και αήττητη έκλεισε τον πρώτο γύρο η Κ16 των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η Κ16 των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας κερδίζοντας στην έδρα της με το επιβλητικό 6-3 την μέχρι πρότινος επίσης αήττητη ομάδα του ΦΑΣ Νάουσας.

 Οι Τηλέμαχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πολύ δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν με 3-0 στο πρώτο μισάωρο του αγώνα με σκόρερ τους Μάρκου, Χλιαρόπουλο και Νικολόπουλο. Στη συνέχεια ο ΦΑΣ Νάουσας αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νατσιούλα κλείνοντας έτσι το σκορ του α’ ημιχρόνου.

 Στο β’ ημίχρονο η ομάδα των Τηλεμάχων μπήκε στο παιχνίδι όπως ξεκίνησε και το α’ ημίχρονο και κατάφερε να πετύχει το 5-1 μέσα σε διάστημα 20 λεπτών με σκόρερ τον Χλιαρόπουλο. Στης συνέχεια και με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής της ομάδας των γηπεδούχων Κυριάκος Καρασαββίδης έπεσε ο ρυθμός με συνέπεια η ομάδα της Νάουσας να πετύχει 2 τέρματα μειώνοντας το σκορ σε 5-3 με σκόρερ τους Νατσιούλα και Κουκούγια. Η ομάδα των Τηλεμάχων όμως αντέδρασε εγκαίρως φτάνοντας στο τελικό σκορ 6-3 με σκόρερ τον Παπαμανώλη.

Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας: Χρυσοπουλίδης, Μιχαλακάκης, Παπαγεωργίου, Τζίμος (65’ Νίλας), Φωτεινιάς (65’ Παπαμανώλης), Γεωργακάκης (65’ Μούρνος Οδ.), Μάρκου (65’ Μπρουσκέλης), Χλιαρόπουλος, Γιάντσης (65’ Τσακστάρας), Τζικόπουλος, Νικολόπουλος. 

 ΦΑΣ Νάουσας: Παπαδόπουλος, Σερδαρίδης, Κουκούγια, Ιωσηφίδης, Παπακώστας, Γκιούρας, Ψαρογιάννης, Βασιλείου, Λαμπρίτσιος, Ζήμνας, Νατσιούλας. 

*Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Ηλίας Ιασονίδης και Πέτρος Πούλιος απένειμαν τα εύσημα στον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας για την εμφάνιση και τη νίκη τους στο ντέρμπι κορυφής του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας.

 *Αξίζει να αναφερθεί ότι παρόντες στο γήπεδο ήταν οι Ενωσιακοί προπονητές Μανώλης Γιοβανόπουλος και Γκέτσος Ζήσης καθώς και οι δύο ομάδες έχουν αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί να στελεχώσουν τις μεικτές ομάδες Ημαθίας. Για τη διακοπή του πρωταθλήματος η ομάδα των Τηλεμάχων θέλοντας να κρατήσει σε καλό αγωνιστικό επίπεδο τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της έχει κλείσει ήδη δύο φιλικούς αγώνες με την ομάδα της  Βέροιας και της ΑΕΠ Βέροιας.

*Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας εύχονται σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.   

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS