ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Κέρδισαν την Αγ. Μαρίνα και προκρίθηκαν στα ημιτελικά τα Τρίκαλα

Την πρόκρισή του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας πανηγύρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου, κέρδισε στην Αγία Μαρίνα τον τοπικό Μ. Αλέξανδρο με σκορ 2-1 και πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, μιας και στον αγώνα του πρώτου γύρου το παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Η Αγ. Μαρίνα προηγήθηκε με τον Σαμιώτη στο 35', με τους φιλοξενούμενους να χάνουν πέναλτι δύο λεπτά αργότερα με τον Βασίλτση (απέκρουσε ο Ευαγγελόπουλος).

Στην επανάληψη οι Τρικαλινοί ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στην ανατροπή με τέρματα των Αβραμόπουλου (62' πέναλτι) και Πιπιλιάρη (63').

Διαιτητής ο κ. Κωστούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Γκαλαΐτση και Αργυρίου.

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (Κινγκ): Ευαγγελόπουλος, Βασιλείου, Ράδης, Καρατάσιος, Μπουρδάνος, Κίτσας, Σερασκιέρης, Νιογκάνα (75′ Μουστάκας), Λέκα (81′ Δημητρούσης), Σαμιώτης, Λούρης (75′ Μελιόπουλος).

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Πίκος, Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Πέικος, Τσιρίδης, Περτσιούνης (59′ Πετράκης), Αβραμόπουλος, Πιπιλιάρης (90′ Χατζόπουλος), Βασίλτσης (59′ Λίτσι), Κέλο (83′ Κατράνας).

Έτσι, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων έγινε η 4η ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά, μετά τον Τριπόταμο, την Αγκαθιά και το Μακροχώρι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ:

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ - Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ 1-2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 5-0
ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ 2-0
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ - ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ 3-1

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ 1-1
ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 2-1
Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ - Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ 0-0
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ - ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ 1-1