Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αστέρας Τριποτάμου: Ενισχύεται με φόντο… τα μπαράζ ανόδου!

Αστέρας Τριποτάμου: Ενισχύεται με φόντο… τα μπαράζ ανόδου!

Με μοναδικό στόχο την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Α΄ ΕΠΣΗ, τόσο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όσο και στα πλέι οφ, αλλά και με το βλέμμα στα μπαράζ της ανόδου στην Γ΄ Εθνική, πορεύεται ο Αστέρας Τριποτάμου, που την φετινή περίοδο, είναι ομολογουμένως η ευχάριστη έκπληξη της κατηγορίας.

Σε αυτή την προσπάθεια, η οποία όλοι στην ομάδα γνωρίζουν ότι είναι πολύ δύσκολη, λόγω της παρουσίας ομάδων με ιστορία, όπως η Νάουσα και η Αγκαθιά, που έχουν τους ίδιους στόχους με τον Αστέρα, ο πρόεδρος και βασικός χρηματοδότης του Γιώργος Τσαχουρίδης, έχει πάρει ήδη την απόφαση να τον ενισχύσει ακόμη περισσότερο στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες της "Κ", ο Τριπόταμος συμφώνησε με τρεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από την Θεσσαλονίκη, ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται με Βεροιώτη ποδοσφαιριστή που παίζει σε ανταγωνιστική προς αυτόν, ομάδα της Ημαθίας!

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS