Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μόνη πρώτη η Κ16 των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας

Μόνη πρώτη η Κ16 των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας

Πρωτοπόρος στο βαθμολογικό πίνακα στο πρωτάθλημα υποδομών της Κ16 είναι από το Σάββατο η αντίστοιχη ομάδα των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας μετά την 6η συνεχόμενη νίκη της επί της ομάδας του Παλαιοχωρίου εκτός έδρας με σκορ 4-2.

Μέσα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο η ομάδα των Τηλεμάχων δεν ξεκίνησε  καλά στον αγώνα μπαίνοντας νωθρά αλλά κατάφερε να προηγηθεί έπειτα από μία καλή ενέργεια του Χλιαρόπουλου, ο οποίος κυνήγησε μία χαμένη μπαλιά και τη σωστή στιγμή έσπασε στον Φωτεινιά ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής πέτυχε το 1-0 στο 10’.

Η ομάδα του  Παλαιοχωρίου ανέβασε ρυθμό προσπαθώντας να ισοφαρίσει, κάτι που κατάφερε στο 20’ ύστερα από συνεχόμενα λάθη στην άμυνα των Τηλεμάχων. Από εκείνο το σημείο και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες χωρίς αλλαγή στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Τηλεμάχων μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και μέσα σε είκοσι λεπτά πέτυχε τρία τέρματα με σκόρερ τον Χλιαρόπουλο στο 50’ και στο 55’ (ένα όμορφο γκολ λίγο κάτω από το κέντρο του γηπέδου κρεμώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα) και τον Φωτεινιά στο 60’.

Η ομάδα του Παλαιοχωρίου απάντησε με ένα τέρμα λίγο πριν του τέλος του παιχνιδιού διαμορφώνοντας το τελικό 4-2. Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη είναι το Σάββατο με την ομάδα του Λαζοχωρίου εντός έδρας.  

Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας: Χρυσοπουλίδης, Μιχαλακάκης, Παπαγεωργίου, Τζίμος, Χεράκης, Φωτεινιάς (75’ Παπαμανώλης), Γεωργακάκης (75’ Τσακστάρας), Μάρκου (70’ Τζικόπουλος), Χλιαρόπουλος (75’ Μπρουσκέλης), Γιάντσης (41’ Κουζιώρτης), Μουταφίδης. 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS