Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"Ντροπή και αίσχος"

"Ντροπή και αίσχος"

Με ανάρτησή της στα social media, η πρόεδρος του Μ. Αλέξανδρου Αγ. Μαρίνας Γιώτα Μαυροπούλου, διαμαρτύρεται με τον δικό της τρόπο, για τα όσα αναφέρει ότι έγιναν στη Μελίκη, εις βάρος της αποστολής της ομάδας της.

Συγκεκριμένα:

«Σαν πρόεδρος του Μέγα Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας θα ήθελα να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την άψογη φιλοξενία που δεχτήκαμε από τη διοίκηση του Φιλίππου Μελίκης.... Εξεπλάγην! (Ειρωνία)

Θα πρέπει και εμείς να ανταποδώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα μπαράζ  αν φυσικά ο Φίλιππος καταφέρει να είναι σε αυτά!

Ντροπή και αισχος!!!!!!

Να δέχεται τέτοια ρατσιστικη και προσβλητική  συμπεριφορά ο προπονητής μας και οι ποδοσφαιριστές μας ακόμα καλά καλα δεν πρόλαβαν να μπουν μέσα στα αποδυτήρια! 

Το κύρος του Κινγκ Φέρεϊρα είναι ξακουστό σε όλο το νομό και όχι μόνο!

Σε αντίθεση με την συμπεριφορά κάποιον από την διοίκηση της Μελίκης που δημιουργούν κάθε Σάββατο έκτροπα στον αγωνιστικό χώρο!

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διαιτητές που ήταν άψογοι! Δεν μιλάω ειρωνικά! Ηταν 1000% 50-50 και τους αξίζουν συγχαρητήρια!

Συγχαρητήρια στην ομάδαρα μου στους  ποδοσφαιριστές μου που αγαπάνε την ομάδα και την υποστηρίζουν πάντα και παντού και δείχνουμε πως όταν χρειάζεται είναι ένας για όλους και όλοι για έναν!

Εμένα προσωπικά η ισοπαλία δεν με χάλασε καθόλου.... Γιατί φάνηκε απο τους πανηγυρισμούς  των αντιπάλων πως με ένα Χ  ήταν ικανοποιημένοι! Το σενάριο του τρόμου ήταν η ήττα τους! όπως στο πρώτο γύρο στο πρώτο τους παιχνίδι που έχασαν 2-0 γιατί ήθελαν να ξεκινήσουν κάπως περίεργα!

Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας έχει ένα κύρος  που ποτέ δεν θα χάσει για κανέναν!

Και να το ακούσετε όλοι αυτο!

Αστυνομία σε αγωνιστικό χώρο που οι ίδιοι κάλεσαν ενώ αυτοί προκάλεσαν τα έκτροπα!

Εγώ σαν πρόεδρος της Αγίας Μαρίνας σήμερα ήμουν σε άλλο γήπεδο και παρακολουθούσα το ματς Μακροχώρι Τριπόταμος γιατί δέχθηκα απειλές για τη σωματική μου ακεραιότητα!

Όπως και ο γραμματέας της ομάδας μας  που τελικά πήγε στο παιχνίδι και δέχθηκε επίθεση!

Καταντήσαμε πλέον να  μην μπορούμε να   συνοδεύουμε την ομάδα μας στους αγώνες γιατί φοβόμαστε μην μας σκοτώσουν μέσα στο γήπεδο».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS