Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Διαμαρτύρεται για την διαιτησία ο Φίλιππος Μελίκης

Διαμαρτύρεται για την διαιτησία ο Φίλιππος Μελίκης

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του αγώνα με τον Κοπανό, εξέδωσε η διοίκηση του Φιλίππου Μελίκης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Το Διοικητικό συμβούλιο του Φιλίππου Μελίκης καταγγέλλει την προκλητική και απαράδεκτη διαιτησία του κυρίου Μαλούτα και των 2 βοηθών του, οι αποφάσεις των οποίων αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς. Παραθέτουμε μόνο ένα δείγμα από τα όσα έγιναν:

1) στο πρώτο γκολ του Κοπανού υπάρχει πεντακάθαρο φάουλ υπέρ της ομάδας μας που δεν το καταλογίζει και στην εξέλιξη της φάσης υπάρχει οφσάιντ στον ποδοσφαιριστή του Κοπανού,με τον πρώτο βοηθό να μην το καταλογίζει και έτσι γίνεται το 0-1

2) στο τρίτο γκολ του Κοπανού υπάρχει καθαρό φάουλ σε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Ο κύριος Μαλούτας δεν το καταλογίζει και στην άμεση εξέλιξη της φάσης γίνεται το 1-3

3) ενώ το σκορ ήταν 2-3 δεν καταλογίζει οφθαλμοφανές πέναλτυ υπέρ του ποδοσφαιριστή μας Μάριου Αργυροπούλου

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος κύριος βγάζει τον κομπλεξισμό του απέναντι στην ομάδα μας. Μάλιστα γράφει στο φύλλο αγώνα ότι χάρη στην παρέμβαση ενός παράγοντα του Φιλίππου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ήταν στον κόσμο του και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ως διοίκηση του Φιλίππου Μελίκης ζητούμε την παραδειγματική τιμωρία του εν λόγω διαιτητή, όπως και την εξαίρεση του από τα παιχνίδια της ομάδας μας.

ΥΓ1:Λευκάδια-Φίλιππος πριν 15 χρόνια, Φίλιππος-Νάουσα πριν 13 χρόνια, Τριποτάμος-Φίλιππος πριν 2 χρόνια και Φίλιππος-Κοπανός εχθές. 4 απο τα πολλά διαιτητικά εγκλήματα του Μαλούτα εις βάρος της ομάδας μας. Δεν ξεχνάμε απλά δε θέλουμε να σε ξανασυναντήσουμε σε κανένα γήπεδο.

ΥΓ2:Σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να μειώσουμε την πολύ αξιόλογη προσπάθεια της νεανικής ομάδας του Κοπανού, την οποία και συγχαίρουμε για τη νίκη της και της ευχόμαστε καλή συνέχεια.

ΥΓ3:Μετά τις αδέκαστες διαιτησίες του Σαββάτου βλέπουμε κύριοι της Ένωσης οι δέκα να γίνονται τρείς κι ο κούκος.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb