Στη Νάουσα και επίσημα ο Λάζαρος Τριανταφυλλίδης

Μια σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε ο ΦΑΣ Νάουσα, για την οποία σας ενημέρωσε το kerkidasport.gr εδώ και περίπου ένα μήνα (δείτε εδώ)!

Πρόκειται για τον 22χρονο μεσοαμυντικό Λάζαρο Τριανταφυλλίδη, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Γ' Εθνική σε ομάδες της Κρήτης (ΑΟ Πόρου και Αλμυρός Γαζίου).

Ο Τριανταφυλλίδης ξεκίνησε από την Ακαδημία της ΑΕΠ Βέροιας. Εκεί έκλεισε μία πενταετία για να μετακομίσει για δύο χρόνια στην Ακαδημία του Μακεδόνα Βέροιας.

Αμέσως μετά ακολούθησε ο Νηρέας Βέροιας (Ακαδημία), επιστρέφοντας στη συνέχεια στον Μακεδόνα Βέροιας όπου και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Στην πρώτη ομάδα του Μακεδόνα αγωνίστηκε για ένα χρόνο στην Α2 Ημαθίας, πετυχαίνοντας τρία γκολ. Ακολούθησαν οι Γ.Α.Σ. Κοπανού Ημαθίας (1,5 χρόνο-3 γκολ, Α1 Ημαθίας), Κ19 Αιγινιακού (1 χρόνο, Β’ Εθνική), Πιερικός (3 μήνες-Γ’ Εθνική).

Πριν μεταβεί στην Κρήτη φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Αγκαθιάς με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής στην Α1 Ημαθίας, σκοράροντας 16 φορές, ενώ την επόμενη χρονιά έπαιξε με τη Νίκη στη Γ’ Εθνική, φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού.