Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο νέος ποδοσφαιρικός χάρτης της Α1 ΕΠΣΗ - Στις 25/08 η κλήρωση

Ο νέος ποδοσφαιρικός χάρτης της Α1 ΕΠΣΗ - Στις 25/08 η κλήρωση

Τελικά ενισχυμένη βγήκε η Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας, αν και δεν το ήθελε αυτό κανένας, από τη στιγμή που η ιστορική ομάδα του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ απο τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται σ' αυτήν την κατηγορία, ενώ ο πρωταθλητής της σεζόν που πέρασε ΠΑΟΚ Αλ. δεν κατάφερε να πάρει στα μπαράζ το εισιτήριο για τη Γ' Εθνική.

Αυτές οι δυο αποτυχίες οδήγησαν στην Α2, δυο άλλες ιστορικές ομάδες, τον Αχιλλέα Νεοκάστρου και τον Απόλλωνα Αγ. Γεωργίου.

Έτσι ο ποδοσφαιρικός χάρτης στην Α1 περιλαμβάνει για τον ευρύτερο Δήμο της Βέροιας, τέσσερις (4) ομάδες, τον Διαβατό, τη Μέση και τις νεοφώτιστες Αγ. Βαρβάρα και Κουλούρα.

Για τον ευρύτερο Δήμο της Νάουσας, έχουμε έξι (6) ομάδες, τον ΦΑΣ, τον Αχιλλέα Νάουσας, καθώς και το Ζερβοχώρι, τη Χαρίεσσα και τις νεοφώτιστες Ειρηνούπολη και Ροδοχώρι.

Όσον αφορά τον ευρύτερο Δήμο Αλεξάνδρειας και αυτός θα εκπροσωπηθεί από έξι (6) ομάδες, τον ΠΑΟΚ Αλ., τη Μελίκη, την Καψόχωρα, τα Τρίκαλα, το Κλειδί και το Π. Σκυλίτσι.

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Για την Δευτέρα 25 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η κλήρωση της Α1 και Α2 κατηγορίας αλλά και του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Το Σαββατοκύριακο 6-7 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η πρώτη φάση του Κυπέλλου, ενώ το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η έναρξη του νέου πρωταθλήματος τη; Α1 κατηγορίας.

Μία εβδομάδα αργότερα –όπως πάντα- θα ξεκινήσει και η Α2 κατηγορία.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS