Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ισόπαλο το ντέρμπι στη Μελίκη, σπουδαία διπλά για Αγκαθιά και Αγ. Μαρίνα

Ισόπαλο το ντέρμπι στη Μελίκη, σπουδαία διπλά για Αγκαθιά και Αγ. Μαρίνα

Με γκολ και θέαμα συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, όπου διεξήχθησαν τα ματς της 2ης αγωνιστικής.

Στο ντέρμπι της ημέρας, η Μελίκη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 0-2, τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει τον Τριπόταμο σε 2-2 λίγα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, σε ένα δραματικό παιχνίδι (φωτο).

Σπουδαίο διπλό πέτυχε η Αγκαθιά που πέρασε με 1-0 από το Μακροχώρι με πέναλτι - γκολ του Κίτσα λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, ενώ σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε για την Αγία Μαρίνα, η οποία νίκησε με 3-1 την Κουλούρα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κάνοντας (όπως και η Αγκαθιά) το 2 στα 2 μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Το απόλυτο των νικών διατήρησε και η Νάουσα που κέρδισε εύκολα με 5-0 τον Άχθο Αρούρη στην έδρα του, ενώ συναρπαστικό ματς έγινε στον Κοπανό όπου η τοπική ομάδα επικράτησε του Ροδοχωρίου με 3-2!

Α’ ΕΠΣΗ – 2η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κουλούρα – Αγ. Μαρίνα 1-3

Μελίκη – Τριπόταμος 2-2

Άχθος Αρούρης – Νάουσα 0-5

Μακροχώρι – Αγκαθιά 0-1

Κοπανός – Ροδοχώρι 3-2

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 27/9...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS