ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας! (φωτο)

Σε μεταγραφικό ντεμαράζ προχώρησε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, ανακοινώνοντας στο παρά… ένα, την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών!

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η πρόεδρος Γιώτα Μαυροπουλου και το Δ/Σ του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον ταλαντούχο δεξί χαφ Φανούρη Μάρκου γεννηθείς 2005. Ο Μάρκου έχει αγωνιστεί στην ομάδα Αστέρα Αλέξανδρειας και Θύελλα Σταύρου.

Η πρόεδρος Γιώτα Μαυροπουλου και το Δ/Σ του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον ταλαντούχο Ακραίο αμυντικό Γιάννη Βασιλείου γεννηθείς 2003. Ο Βασιλείου έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: ΠΑΟΚ  Άλεξανδρείας και Κολινδρο.

Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρινας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον επιθετικό Κώστα Παπαδόπουλο γεννηθείς 2002. Ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Α.Ε ΠΟΝΤΊΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΘΎΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΎ.

Η πρόεδρος Γιώτα Μαυρόπουλου και το Δ/Σ του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας καλωσορίζει τον μεσοεπιθετικό Γιάννη Μελιόπουλο γεννηθείς 2002! Ο Γιάννης Μελιόπουλος έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Ακαδημία Βέροιας, Νικομήδεια και Θύελλα Σταύρου.

Η πρόεδρος Γιώτα Μαυροπούλου και η διοίκηση του Μέγα Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον επιθετικό Τρύφων Νίκου γεννηθείς 1994. Ο Νικου έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Νάουσα, Ροδοχωρι, Θύελλα Περιστερωνα στην Θεσσαλονίκη και στο Σχοινα.